For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Hvem er vi

Hva er et hjem?

Er det stedet der du vokste opp og har utallige minner fra? Er det stedet der du kan finne frem i blinde midt på natten? Eller er det stedet og det vennlige nabolaget som du tenker på når du lengter hjem?

Selv om vi har skapt hjem og nabolag siden 30-årene, vet vi at det er noe vi ikke kan gjøre alene. For å skape en trygg havn som tåler tidens tann, der hvor liv utspiller seg og barn vokser opp, trenger man litt hjelp fra sine venner.

I Bonava har vi naturligvis bruk for våre erfarne ingeniører, arkitekter og designere, men samtidig vet vi at verdens beste hjem ikke bare handler om et pent interiør eller smart arkitektur – de handler om menneskene som bor i dem.

Dette er grunnen til at vi alltid tar utgangspunkt i deg og nabolaget du flytter til når vi planlegger et boligprosjekt. Vi ønsker å lytte til deg og forstå hva du trenger før vi stikker spaden i jorden. Deretter tar vi deg med på en enkel og ukomplisert reise mot et nabolag som du vil trives i.

Vi vet at folks ønsker og behov spenner vidt. Det kan være en lekeplass for barn, en delikatesseforretning for matelskere, en innflyttingsfest med de nye naboene eller en takterrasse. Et vennlig nabolag er ikke noe som skapes ved siste penselstrøk. Det er der alt begynner.

Bonava

Det svenske ordet "bo" symboliserer hjem, og "nav" samlingspunkt. Det er essensen av hvem vi er. Vi bygger ikke bare hus, vi skaper hjem og nabolag hvor mennesker lever sine liv.