Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Join our journey

Vi er på en spennende reise

Møt ansatte i Bonava

Vi skaper hjem og nabolag i åtte land. Møt noen av våre kollegaer og hør deres fortelling om hvorfor de jobber hos oss. Join our journey.

Møt ansatte i Bonava

Vi skaper hjem og nabolag i åtte land. Møt noen av våre kollegaer og hør deres fortelling om hvorfor de jobber hos oss. Join our journey.

Bli en del av teamet vårt

Vi er lidenskapelig, positive og dedikerte til arbeidet vårt. Det er viktig for oss å hele tiden være i utvikling og samarbeide på tvers av landegrensene. Med en åpen og løsningsorientert tilnærming arbeider vi hardt, men vi glemmer heller ikke å ha det gøy på veien.

Høye ambisjoner og ekspertise

Vi har høye ambisjoner og vil skape hjem og nabolag hvor mennesker føler at de hører til. Sammen har vi en bred kompetanse som gjør Bonava til et fantastisk sted og utvikle seg, samtidig som vi strekker oss etter våre ambisiøse mål.

Ledig stillinger

Vi er en ny virksomhet med en historie

Vi er en ny organisasjon med stor gjennomføringskraft. Samtidig har vi et solid grunnlag som en børsnotert virksomhet med sterke resultater finansielt og en historie som strekker seg tilbake til 1930. I dag er vi med på å sette dagsordenen i byggebransjen. På tross av at vi er et internasjonalt selskap er vi en virksomhet som er opptatt av lokalt felleskap. 

Les mer om vår historie