Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Student jobb og praktik

Hvis du søker et internship eller praktikantstilling hos oss har vi mange muligheter. Det er viktig at du beskriver hvilke område som interesserer deg i din søknad. Som studentmedarbeider blir du et fullverdig medlem av vårt team og får muligheten til å arbeide med dyktige og erfarne kollegaer. Dette gir deg muligheten til å utvikle deg faglig, samtidig som du får et innblikk i Bonava’s forretningsområder.

Vil du være med på å skape fremtidens bæredyktige nabolag?

Bonava utvikler og selger boligprosjekter med fokus på fellesskap og bærekraftighet til private kunder og investorer. Vi var den første boligutvikleren i Norge som lanserte svanemerkede leiligheter og vi er Nord-Europas største virksomhet innenfor boligutvikling.

Join our journey

Utviklingsmuligheter

Bonava er en stor organisasjon med mange karrieremuligheter. Vi har fokus på både utdannelse og etterutdannelse. En deltidsjobb eller praktikantopphold hos oss kan åpne mange dører. Flere av våre tidligere praktikanter er i dag fulltidsansatt hos Bonava. 


Vil du vite mer om jobb og karriere i Bonava?

For mer informasjon, kontakt Poul Bjerre, som er ansvarlig for rekruttering i Norge.

Telefon: +45 8230 5120
E-post: poul.bjerre@bonava.com.