Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonava gjennomfører enestående undersøkelse i åtte land

13.03.2017, 14.11

Bonava gjennomfører enestående undersøkelse i åtte land

Bonava ble lansert våren 2016 med en visjon om å skape trivelige nabolag hvor mennesker trives. Dette betyr naturlig nok forskjellige ting for forskjellige mennesker i forskjellige land. Boligutvikleren besluttet derfor å iverksette en omfattende undersøkelse for å få et innblikk i hva som faktisk gjør at folk trives i nabolaget sitt i de åtte landende Bonava opererer: Norge, Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, St. Petersburg, Estland og Latvia.

«Vår visjon er å skape hjem og nabolag hvor mennesker føler seg hjemme. Derfor er det viktig for oss alltid å være nysgjerrige, og å lære om og forstå hva det er som gjør at folk trives i nabolaget de bor i. Svarene fra undersøkelsen vil danne grunnlaget for våre fremtidige aktiviteter,» sier Andreas Hovden, regionsjef for Bonava i Norge.

Undersøkelsen er unik av sitt slag og blir utført i samarbeid med det svenske konsulentfirmaet Cliente. En innledende sammenfatning av resultatene vil bli presentert senere i mars.

Dorte Andersen
Dorte Andersen

Kommunikasjonssjef

+45 4170 4507