Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonava lanserer nytt boligprosjekt i Fana

14.09.2017, 06.30

Bonava lanserer nytt boligprosjekt i Fana

Boligutvikleren Bonava, som står bak utbyggingen av LonaParken i Åsane, lanserer nå et nytt prosjekt.

Selskapet har nettopp annonsert planer om leiligheter på Skjold i Fana. Prosjektet, ved navn Skjoldhagen, har salgsstart i oktober og vil totalt bestå av 80 boliger med næringslokaler i første etasje. Første salgstrinn består av 40 to-fire roms leiligheter på mellom 40 og 116 kvm. Beboerne vil kunne dra nytte av en stor felles hage som forener nabolaget, samt parkeringskjeller under bakkenivå.

 «Vi er stolte av å kunne tilby nybyggede boliger i Fana, og vi er veldig begeistrede for området», sier direktør for Bonava Norge, Andreas Hovden. «Dette er en fantastisk mulighet for folk som vil ha et nytt hjem i et anerkjent nabolag.».

Bonava meldte tidligere denne uken at de er kjøper av TINE meieriet på Minde. Området skal gjøres om til ca. 300 boliger. «Vi er godt i gang med vårt siste prosjekt i LonaParken, Åsane, og med våre akkvisisjoner på Askøy, Sandsli og Minde kan vi i fremtiden tilby boligkjøperne i Bergen langt flere valgmuligheter. Prosjektet på Skjold passer fint inn i vår portefølje, og vi gleder oss til salgsstart», avslutter Hovden. 

Bonava opplyser at Skjoldhagen, som er tegnet av Link Arkitektur, ligger rett ved Fanavegen ovenfor Skjold Skole. Prisene starter på kr. 2.390.000 og det er forventet innflytting til sommeren 2019.

https://www.bonava.no/bolig/bergen/fana/skjold/skjoldhagen-i

 

Dorte Andersen
Dorte Andersen

Kommunikasjonssjef

+45 4170 4507