Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonava melder om bra salg av prosjektleiligheter

07.09.2017, 11.00

Bonava melder om bra salg av prosjektleiligheter

Boligutvikleren setter flere boliger til salgs, og starter byggingen av sitt siste prosjekt i Åsane.

Boligutvikleren Bonava går nå i gang med å bygge Byhagen II i LonaParken i Åsane. Prosjektet hadde salgsstart i august, og takket være stor interesse er det mulig å iverksette byggestart allerede nå. Prosjektet blir det siste Bonava bygger i Åsane hvor selskapet i løpet av de seneste årene har skapt et helt nytt nabolag til 364 familier.

«Vi er stolte av det bomiljøet vi har bidratt til å skape i LonaParken, med Byhagen avslutter vi en vellykket periode i Åsane», sier Andreas Hovden, regionssjef for Bonava Norge. «Vi har blitt positivt overraskede over responsen på de nyeste prosjektene våre, og det er selvfølgelig også grunnen til at vi kan stikke spaden i jorden i Byhagen II tidligere enn først ventet», fortsetter Hovden.

Samtidig satser Bonava også i et annet område. På Sandsli har firmaet merket en overraskende stor etterspørsel etter boliger, og setter derfor nå andre byggetrinn i prosjektet Sandslihøyden til salg nå på søndag. «Etterspørselen etter boliger på Sandsli har vært overveldende, så her er vi også trygge på at det er et godt tidspunkt å utbyde andre etappe av et prosjekt som ble godt mottatt av de første kjøperne».

Hovden forteller videre at dette prosjektet er det første Bonava selv står for byggingen av. «Det gir betraktelig større kontroll over byggeriet og byggeprosessen som helhet. Dette gleder vi oss veldig til, da det gir oss muligheten til bedre å styre kundens helhetsopplevelse. Det er en strategisk avgjørelse for Bonava å inndra byggeprosessen i porteføljen vår, og nå er det også på tide å implementere denne beslutningen i Norge».

Bonava forventer at de første beboerne flytter inn i Sandslihøyden i 2019.

 

Dorte Andersen
Dorte Andersen

Kommunikasjonssjef

+45 4170 4507