Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonava’s chef i Danmark og Norge slutter ved årsskiftet

06.09.2018, 10.35

Bonava’s chef i Danmark og Norge slutter ved årsskiftet

Torben Modvig, der er administrerende direktør for Bonava i Danmark og Norge, og medlem af Bonava’s Executive Management Team, forlader virksomheden ved udgangen af 2018.

”Torben Modvig har bidraget til udviklingen af det danske og norske marked for Bonava på mange måder. Bonava’s forretning i Danmark og Norge er velorganiseret, og fokuseret på at tilbyde gode hjem til danskere og nordmænd. Torben bliver i fire måneder, og fortsætter arbejdet med kunder og projekter”, siger Joachim Hallengren, CEO i Bonava-koncernen.

Arbejdet med at udpege en efterfølger til Torben Modvig er påbegyndt. Torben vil søge andre udfordringer udenfor virksomheden.

Dorte Andersen
Dorte Andersen

Kommunikasjonssjef

+45 4170 4507