For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

NRK flytter til populært boligområde på Ensjø

20.05.2021, 14.39

Bonava ønsker velkommen til Ensjø

NRKs hovedkontor flytter til Ensjø og flytter inn i samme bydel som Bonavas boligprosjekt Kongsløkken. - Vi håper at noen av de statsansatte finner veien til vårt nabolag på Kongsløkken, sier Bonavas salgsdirektør.

NRKs generalforsamling ved kulturminister Abid Raja ga denne uken NRK fullmakt til å kjøpe Ensjøveien 3, 5 og 7 fra hhv Ferd Eiendom og Axer Eiendom. Det er like i nærheten av Bonavas prosjekt Kongsløkken.

Les mer om Kongsløkken her

Den drøyt 14 mål store tomta ligger sentrumsnært på en høyde over byen, i krysningspunktet mellom Kampen, Tøyen og Ensjø. NRKs styreleder, Birger Magnus, er sikker på at det er et godt valg for NRK.

- Hjertelig velkommen til Ensjø
Salgsdirektør Rita Berg-Hansen er godt fornøyd med at NRKs ansatte får arbeidsplass på Ensjø.

I alt blir det drøyt 1000 NRK-ansatte som flytter fra Marienlyst. Rita Berg-Hansen håper at en god del av de ansatte finner veien til digital salgsstart hos Bonava den 27. mai.

– Vi er veldig glad for at NRK velger å flytte sitt hovedkontor til Ensjø. Vi skal nå i gang med å selge et nytt trinn med 25 leiligheter i vårt boligprosjekt Kongsløkken, og ønsker NRK hjertelig velkommen til et godt nabolag. Så håper jo vi også at noen av de nærmere 1000 NRK-ansatte blir fristet av å bo i en Bonava-leilighet like i nærheten av sin kommende arbeidsplass, sier salgsdirektør Rita Berg-Hansen i Bonava.

https://www.bonava.no/bolig/oslo/ensjo/kongslokken/kongslokken?gclsrc=aw.ds