Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Byhagen

Byhagen i Åsane, Bergen

Byhagen ligger i Åsane, en bydel som er i stadig vekst. Her har man nærhet til både sosialt byliv og befriende natur. Alle boligene i dette prosjektet har egen terrasse eller balkong, i tillegg til en felles takterrasse på 120 kvm.

Et sosialt nabolag som tilrettelegger for ulike ønsker og behov. Byhagen byr på leiligheter som passer enhver livssituasjon, samt en stor felles takterrasse. Byhagen består av 111 leiligheter i to byggetrinn; med en grønn base er det lagt til rette for en innholdsrik fremtid med alt du trenger innenfor rekkevidde. I dette urbane prosjektet vektla vi variasjon, dette for å treffe akkurat dine behov; enten det er en praktisk, litt mindre leilighet eller en av de store toppleilighetene.

Samtlige boliger har egen balkong eller terrasse, samt en felles takterrasse på 120 kvm. Her kan man trekke seg tilbake med en god bok, eller nyte en kopp nytraktet kaffe med gode naboer.

Med en beliggenhet i LonaParken, Åsane, har du nærhet til både sosialt byliv og befriende natur. I gangavstand finner du både dagligvare, shopping, skoler og barnehager, turstier og et rikt idrettsmiljø. Tilbring lørdag på shopping og søndag på langtur, i Byhagen er mulighetene mange.

Nabolaget er bilfritt med parkeringsgarasje under bakkenivå, og byr på flere parkområder og samlingssteder hvor man kan nyte frisk luft i urbane omgivelser. Her finner du et levende miljø som inviterer til sosialt samvær, men samtidig privatliv. Et hjem i Byhagen er borte fra bykjernens stress, men ikke borte fra mulighetene.