Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Lonaparken

Lonaparken i Åsane, Bergen

LonaParken ligger i Åsane, Bergens største bydel som er i stadig vekst. Å bo i LonaParken gir deg muligheten til å nyte det beste fra både by og grønne landskap. Dette området kombinerer komfortabel og urban livsførsel med nærhet til luftig, vestlandsk natur.

Prosjektet LonaParken består av to vinkelformede bygg som til sammen huser 101 eierleiligheter fordelt mellom bygg A og B. Bygg A består av 53 leiligheter som fordeles over syv plan, mens bygg B består av 48 leiligheter og går over seks plan.

Leilighetene i de nederste etasjene ble levert som duplex leiligheter, i en variert sammensetning av gode 1-roms til de mer romslige 6-roms leilighetene. Alt etter hvor mange man er og hvilken livsfase man er i. Alle leilighetene har balkong, noen har flere, så her er det mange muligheter for å nyte den gode atmosfæren både innendørs og utendørs, både ute og hjemme.

Bor du i LonaParken#1 mangler du aldri noe å gjøre. Det finnes blant annet flotte turområder fra Hjortlandsdalen og Rollandsfjellet som strekker seg helt til Fløien. Eller du kan ta turen opp til Veten og videre til Sætregården. For lagidretter finnes det muligheter i Vestlandshallen, på fotballbanen og i Åsanehallen.

Lange turer i naturnære omgivelser med hele familien i helgene, eller korte turer til butikker og kjøpesentre. LonaParken 1 er perfekt for deg som ønsker å ha nærhet til alt.