Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Informasjon om Covid-19

Sånn jobber Bonava med å redusere risikoen for smitte med coronavirus (Covid-19)

Bonava tar situasjonen vedrørende Covid-19 alvorlig, og følger nøye myndighetenes råd og veiledninger om reduksjon av risiko for smittespredning. Vi har innført en rekke forholdsregler for å beskytte våre kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere. Vi vil derfor gjerne informere deg om følgende:

  • For tiden tilbyr vi kun private visninger som skjer i henhold til helsemyndighetenes anbefalinger. Kontakt oss via e-mail eller telefon for å booke et tidspunkt som passer deg. Du kan skrive til oss på bobutikk@bonava.no eller ringe på tlf. 55 94 06 10 (Bergen) og 90 06 70 60 (Oslo).
  • Vi ber personer som har vært i utlandet i løpet av de siste 14 dager om ikke å be om en privat visning eller et annet fysisk møte med våre samarbeidspartnere eller medarbeidere. Det samme gjelder hvis du eller noen i din husstand føler seg syke, har Covid-19 lignende symptomer eller har været i kontakt med personer som er testet positive for Covid-19.
  • Bonava-medarbeidere som har været i utlandet arbeider hjemmefra i 14 dager etter hjemkomsten, og møter i den periode hverken kollegaer eller kunder.
  • Bonava er aktive i åtte land, og vi har ikke foretatt arbeidsrelaterte reiser mellom landene siden 6. mars 2020.
  • Vi oppfordrer deg til å holde deg orienteret om situasjonen på hjemmesiden til Folkehelseinstituttet, fhi.no.


Vi håper at du har forståelse for at vi har tatt de ovennente tiltak. Er du interesseret i mer informasjon, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på service@bonava.no.