For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Få en nordisk stil

Liker du det rene og minimalistiske, samt luft mellom møblene? Da vil den nordiske stilen være noe for deg. Denne stilen er en moderne trend som gjør at rommene føles lettere og mer luftig. Dette er også en stil som er enkel å få til. Materialer som grønne planter, strå, lyst treverk og lune farger på veggene er materialer som blir ofte brukt i den nordiske stilen.

Den nordiske stilen er preget av lyst og lett interiør som gjerne er laget av, eller skal etterligne, naturlige materialer. For eksempel benyttes det ofte lyst treverk på møblene, noe som gir en behagelig og løftet stemning. Når solen skinner inn gjennom vinduene på lyse tre-møbler gir det automatisk ro i kroppen.

Utover dette er ofte også tekstiler i et hjem med nordisk og minimalistisk interiør preget av det naturlige. Lin er et populært materiale som med fordel kan benyttes som både gardiner, duk, sengeteppe og puter. Vasket, ufarget lin, passer til alle andre farger, da det er så subtilt at det ikke står i kontrast til noe. Lin skaper den luftige opplevelsen man ønsker seg i et hjem med nordisk stil.

En nordisk stil er minimalistisk og bringer naturen inn

Bærekraft er moderne

Å benytte seg av pynt og materialer som holder lenge, og som er produsert miljøvennlig er moderne. Benytt deg derfor av tørkede strå og blomster, økologiske tekstiler, og pyntegjenstander laget av ting fra naturen. Sistnevnte kan være krukker og vaser i glass, sten eller sement. Det kan være håndlagede ting som er handlet lokalt, eller det kan være gullfunn fra gjenbruk og loppemarkeder. Å tenke over, og investere litt ekstra i hvert kjøp sørger også for å opprettholde den minimalistiske stilen.

I videoen under gir Iselin Alvheim Åsnes tips til hvordan du enkelt kan få til en nordisk stil i hjemmet ditt.

Enkle tips til en nordisk stil

Iselin Alvheim Åsnes som er stylist i Zold Bergen gir enkle tips til hvordan man kan skape en nordisk stil i ditt hjem

Enkle tips til en nordisk stil

Iselin Alvheim Åsnes som er stylist i Zold Bergen gir enkle tips til hvordan man kan skape en nordisk stil i ditt hjem

 

 

Mer om Bonava