Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Hva er et hjem

Verdens beste hjem starter med deg

Hva er et hjem? Er det stedet der du vokste opp og har utallige minner fra? Er det stedet der du kan finne frem i blinde midt på natten? Eller er det stedet og det trivelige nabolaget som du tenker på når du lengter hjem?

Selv om vi har skapt hjem og nabolag siden 1930-tallet, vet vi at det er noe vi ikke kan gjøre alene. For å skape en trygg havn som tåler tidens tann, der hvor liv utspiller seg, barn vokser opp og hunder løper glade omkring, trenger man litt hjelp fra sine venner.
Naturligvis har Bonava bruk for erfarne arkitekter, designere og ingeniører, men samtidig vet vi at verdens beste hjem ikke bare handler om et pent interiør eller smart arkitektur – de handler om menneskene som bor i dem.

Dette er grunnen til at vi alltid tar utgangspunkt i deg og nabolaget du flytter til når vi planlegger et boligprosjekt. Vi ønsker å lytte til deg og forstå hva du trenger før vi stikker spaden i jorden. Deretter tar vi deg med på en enkel og ukomplisert reise mot et nabolag som du vil trives i.
Vi vet at det kan være himmelvid forskjell på folks ønsker og behov. Det kan være en lekeplass for barn, en delikatesseforretning for matelskere, en innflytningsfest med de nye naboene eller en takterrasse. Et vennlig nabolag er ikke noe som skapes ved siste penselstrøk. Det er der alt begynner.