For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
byhagen åsane bonava

Byhagen

Byhagen ligger i Åsane, en bydel som er i stadig vekst. Her har man nærhet til både sosialt byliv og befriende natur. Alle boligene i dette prosjektet har egen terrasse eller balkong, i tillegg til en felles takterrasse på 120 kvm.

Leiligheter som passer enhver livssituasjon

Et sosialt nabolag som tilrettelegger for ulike ønsker og behov. Byhagen byr på leiligheter som passer enhver livssituasjon, samt en stor felles takterrasse. Byhagen består av 111 leiligheter i to byggetrinn; med en grønn base er det lagt til rette for en innholdsrik fremtid med alt du trenger innenfor rekkevidde. I dette urbane prosjektet vektla vi variasjon, dette for å treffe akkurat dine behov; enten det er en praktisk, litt mindre leilighet eller en av de store toppleilighetene.

Samtlige boliger har egen balkong eller terrasse, samt en felles takterrasse på 120 kvm. Her kan man trekke seg tilbake med en god bok, eller nyte en kopp nytraktet kaffe med gode naboer.

Nærhet til byliv og befriende natur

Med en beliggenhet i LonaParken, Åsane, har du nærhet til både sosialt byliv og befriende natur. I gangavstand finner du både dagligvare, shopping, skoler og barnehager, turstier og et rikt idrettsmiljø. Tilbring lørdag på shopping og søndag på langtur, i Byhagen er mulighetene mange.

Nabolaget er bilfritt med parkeringsgarasje under bakkenivå, og byr på flere parkområder og samlingssteder hvor man kan nyte frisk luft i urbane omgivelser. Her finner du et levende miljø som inviterer til sosialt samvær, men samtidig privatliv. Et hjem i Byhagen er borte fra bykjernens stress, men ikke borte fra mulighetene.