Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Våre 5 ulike kjøkkentyper

Sett et personlig preg på hjemmet ditt med våre 5 ulike kjøkkentyper.

På lik linje med boligene våre, er kjøkkenløsningene våre skapt med holdbart design og slitesterkt materiale, for å sikre deg et godt hjem i lang tid fremover.

 

Basis: Stilrent og moderne kjøkken

Dette lyse, enkle kjøkkenet med skandinavisk utrykk leveres som standardløsning. Her får du et stilrent kjøkken med moderne glatte fronter i hvitt, som står i fin kontrast til den mørke benkeplaten. Det minimalistiske designet gir deg mulighet til å sette ditt personlige preg på kjøkkenet gjennom egne interiørdetaljer.

 

 

 

Klassisk: Et kjøkken som aldri går av moten

Den klassiske stilen er perfekt for deg som ønsker et stemningsfullt og sjarmerende kjøkken. De profilerte frontene gir dette kjøkkenet et tidløst og stilbevisst uttrykk, noe som gjør det aktuelt år etter år. Benkeplaten i solid eik og håndtak i rustfritt stål understreker kjøkkenets klassiske stil og gjør designet komplett. Denne modellen gir et godt utgangspunkt for et lyst og innbydende kjøkken hvor man kan trives.

 

 

 

Moderne: Et trendy design

Denne stilen er for deg som ønsker et trendy og moderne design. Den lysegrå fargen gjør at kjøkkenet skiller seg ut i mengden av klassiske hvite kjøkken. De glatte frontene kombinert med lærhåndtak, gir et stilfullt og unikt preg i innredningen av din bolig. Dette er valget for deg som ønsker et design som både er enkelt og uttrykksfullt.

 

 

 

Elegant: Praktisk kjøkken med nordisk preg

Med sine rene og enkle linjer er dette et kjøkken med et typisk skandinavisk design. De moderne, glatte frontene gir kjøkkenet et elegant og stilrent uttrykk. Kjøkkenet kommer med integrerte håndtak som fremhever det minimalistiske og rene designet i denne stilen. Materialene er slitesterke og lette å rengjøre, noe som bidrar til at kjøkkenet holder seg fint i lang tid.

 

 

 

Kontrast: Et stemningsfullt kjøkken med personlighet

Dette designet er trendy og blir et naturlig blikkfang i enhver bolig. Kjøkkenet gir et eksklusivt helhetsinntrykk med sine sorte fronter i eik og benkeplate i sort silestone. Kontrastene som skapes mellom det mørke kjøkkenet og hjemmets naturlige lys, gir innredningen en egen stil og personlighet. Med sitt mørke og stemningsfulle uttrykk innbyr designet til kulinarisk kreativitet. Dersom du drømmer om et kjøkken som både skiller seg ut og matcher den skandinaviske tradisjonen, er dette valget for deg.