For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Ekteparet Løvaas historie

Ekteparet Løvaas, i Skjoldhagen, mener at Bonava i flere år har lagt alt til rette for at de skal trives i Bergens beste nabolag. – Vi trives så godt at vi har påvirket to vennepar til å kjøpe leilighet her også, sier Britt-Eva Løvaas.

- Jeg skulle kanskje hatt provisjon for at Bonava fikk solgt to leiligheter i Skjoldhagen, ler Britt-Eva fra sofaen.

Ekteparet Løvaas har fått besøk av salgssjef i Bonava. Alle som kjøper leilighet hos Bonava får tilbud om å svare på en kundeundersøkelse. Familien Løvaas ble trukket ut i denne omgang, og får et gavekort som takk for tilbakemeldingen. 

- På Skjoldhagen har vi fått tilbakemeldinger fra mange fornøyde kunder som trives veldig godt. Og jeg setter pris på at du verver enda flere, Britt-Eva. Kanskje du kunne fått en deltidsstilling hos oss sammen med gavekortet, spøker salgssjef Jan-Kåre Aurland.

Elsker nabolaget

Vi møter Britt-Eva og Steinar i en flott hjørneleilighet i 4. etasje på Skjoldhagen. De har en imponerende utsikt over Skjold, retning Nordås, Stendafjellet og mot Nordåsvatnet. Ekteparet kjenner området godt – og kunne ikke tenke seg å bo andre steder. 

- Vi elsker dette nabolaget. Det er rolig. Det er sentralt, med gode kvaliteter i uteområdene til Skjoldhagen. Her stortrives vi. Selv om vi bor tett på bybanen og trafikken fra Fanavegen, er vindusglassene fullstendig støydempende. Det var viktig for oss, sier Britt-Eva. 

Ble kjent med Skjoldhagen lenge før dagens leiligheter ble bygget 

Ektemannen Steinar legger imidlertid lurt til at de har en fascinerende flyttehistorie. 

- Vi bodde i Skjoldhagen lenge før Bonava bygget her. På mange måter har vi flyttet oss «opp i luften» humrer han lurt. Mer om den flytteprosessen om få sekunder. 

Opp fra bakken til 4. etasje 

Vi skal tilbake noen år for å forklare dette med å «flytte opp i luften». Ekteparet Løvaas har en litt utradisjonell inngang til leilighetslivet. 

- Vi har bodd på denne tomten siden 1985. Der som det er kjeller og parkeringsplass nå, bodde vi i en stor enebolig. Da Bonava kom på banen i 2012 med planer om å bygge Skjoldhagen, fant vi ut at alt har sin tid. Det var på tide å si farvel til et stort hus med alt av vedlikehold, og flytte inn i en moderne og vedlikeholdsfri leilighet.  

- Vi fikk god og hyggelig hjelp med salgsprosessen av vårt hus, og fikk mulighet til å velge ved salgsstart. Denne leiligheten i fjerde etasje, skilte seg ut med en gang, sier Steinar, og viser oss rundt i en lys og luftig stue med imponerende utsikt. 

Langt på vei skreddersydd leilighet 

Steinar og Britt-Eva flyttet inn i sin leilighet i 4. etasje for knappe fire måneder siden. Alle Bonavas leiligheter har gode kvaliteter, men det er også mulig å oppgradere kjøkken, bad og gulvtyper for en ekstra kostnad. 

- Parketten var flott, men vi ønsket å bytte til en mer slitesterk laminattype. I tillegg oppgraderte vi kjøkkenet, og gjorde noen justeringer på badet. Vi fikk veldig god hjelp av Bonavas tilvalgskonsulent og noen hyggelige folk fra Kundeservice. Resultatet er vi veldig fornøyd med, sier Britt-Eva. 

Viktig med god oppfølging 

Pensjonist-ekteparet Løvaas er godt fornøyd med en gruppe Bonava-ansatte som ofte blir litt glemt; Kundeservice. 

- Å kjøpe en ny leilighet var nytt for oss. Det er det nok for mange. Dermed blir det mange spørsmål og mye å forholde seg til. Jeg vil bare si at jeg er imponert over Bonavas ansatte i Kundeservice. De er på «hugget» som det heter. Servicevennlig, løsningsorientert og veldig hyggelige mennesker.  

- De har gjort ferden fra enebolig til leilighet nærmest knirkefritt. Det setter vi stor pris på, sier Steinar og Britt-Eva Løvaas fra sin terrasse i 4. etasje på Skjoldhagen.