For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Gøran og Meretes historie

- Vi kunne aldri tenke oss å bo noen andre steder enn her på Sandsli. Her finner vi alt. Gode turstier, bybanen, butikker og kort vei til Lagunen. Vi gleder oss til innflytting i Gartnerlien, sier ekteparet Gøran og Merete Hoffmann Johansson

Ekteparet er godt voksne. Begge er fremdeles i arbeid, jobber noen år til før de går av med pensjon. De er ikke vokst opp i Fana, men har bodd her de siste 20 årene.

- Sandsli er et område vi liker godt. De siste årene har vi bodd i en blokkleilighet på Sandslimarka. Men nå glede vi oss til å flytte noen hundre meter, til den nye leiligheten i 3 etasje Gartnerliens B-blokk. Leiligheten ligger luftig til på hjørnet, og vi får en flott utsikt over området, sier Gøran Johansson.

Bli bedre kjent med Gartnerlien her

Kvalitetsbygg som skiller seg ut i nabolaget

De tre blokkene på Gartnerlien skiller seg ut i nabolaget. Utvendig har de fått solide og fine trepaneler. Det er det ikke mange lavblokker som har, og dermed får de et flott utseende som skiller seg ut på Sandsli. Samtidig er leilighetene over snittet romslige.

Gartnerlien vil bestå av 41 romslige leiligheter på 67-145 kvm fordelt på to bygg. Leilighetene byr på solide kvaliteter og privat uteplass med eget minidrivhus.

Her kan du ha ferske urter lett tilgjengelig, eller vakre blomster store deler av året, skap din personlige oase med nettopp dine favorittplanter.

Felles samlingspunkt gir godt nabolag

Samlingspunktet mellom lavblokkene på Gartnerlien blir det felles orangeriet som ligger i hageområdet utenfor boligene; en vinterhage med langbord der du kan samle gode naboer og kjære venner til store og små anledninger. I forlengelse av orangeriet kommer det en bod etterfulgt av en pergola der du nyter herlige vår- og sommerdager.

Trykk her for å få vite mer om drømmeboligene på Gartnerlien

- Vi falt for hele konseptet, Gartnerlien. Leiligheten blir romslig og fin for to personer, men at selve nabolaget er trivelig er vel så viktig. Uteområdet på Gartnerlien blir helt spesielt. Kombinert med de flotte turstiene og nærheten til bybane, butikker og Lagunen, gjør at vi stortrives i området, sier Merete.

Benyttet seg av individuell tilpasning

Når du kjøper en leilighet i Gartnerlien, kan du langt på vei tilpasse leiligheten slik at den blir slik du ønsker. Ekteparet Hoffmann- Johansson benyttet seg av den muligheten.

- Vi fikk veldig god hjelp av Bonavas selger ved kjøp av leiligheten. Tilvalgskonsulent, hjalp oss med å få gjennomført de endringene vi ønsket. Vi byttet ut enkelte dører med skyvedører og fikk bygget ut et garderobeskap i gangen, sier Merete.

I tillegg benyttet ekteparet seg av muligheten til å oppgradere kjøkkeninnredningen, slik alle kan gjøre når de kjøper leilighet av Bonava.
Hver leilighet kommer med et standard kjøkken, men mange velger å oppgradere for å finne sin stil. Gøran og Merete fikk kjøkkenet de ønsket seg fra HTH.

Kontakt Bonava for å få vite mer om Gartnerlien

Hun legger til at Bonavas kontaktperson har vært flink til å følge dem opp gjennom hele prosessen fra kjøp til informasjon underveis.

- Vi er blitt godt ivaretatt. Fra man kjøper til innflytting tar det litt tid. Da er det godt at Bonavas mann har gitt oss løypemeldinger og holdt kontakten. Det har vi satt stor pris på. Nå gleder vi oss til innflytting om noen måneder, sier ekteparet fra Sandsli.

Se mer om Bonava