For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Irene og Arnes historie

Da Irene og Arne Holsen bestemte seg for å kjøpe leilighet i Sanz Terrasse, var det flere ting som var avgjørende. Etter å ha bodd 26 år i en stor enebolig på Figgjo, var det viktig for dem at deres nye hjem var romslig og hadde plass til alt og alle de er glade i. Planløsningen og størrelsen på leiligheten i Sanz var derfor av stor betydning. De hadde ikke hørt om NCC tidligere, men falt for utseendet på prosjektet og planløsningene.

Frokost med panoramautsikt

Ekteparet Holsen var lei av det gamle huset og alt arbeidet det førte med seg. Det krevde mye jobb og energi å vedlikeholde eneboligen. "Vi kom til et punkt der vi heller ville bruke fritiden vår på kjekkere ting", starter Irene. I tillegg var ungene flyttet hjemmefra og det var ikke lenger nødvendig med så mye plass. "Den nye leiligheten i Sanz har alt på én flate, er lettstelt og frigir masse tid som brukes til andre hyggelige aktiviteter".

Beliggenheten spilte selvfølgelig også en stor rolle da ekteparet vurderte å flytte; Irene synes det er fantastisk å ha gåavstand inn til sentrum og å bo i nærheten av familien. Noe de to setter spesielt pris på er den flotte utsikten over Gandsfjorden. ”Det beste ved leiligheten er nok beliggenheten og utsikten. Uansett hvor vi sitter i stuen, så ser vi sjøen. Vi spiser alle måltider med en fantastisk utsikt enten det er ute på balkongen eller innenfor”, forteller Irene, som også synes det er deilig å ha kommet litt opp i etasjene. Særlig glad er hun også for kveldssolen.  

Da Arne og Irene bestemte seg for å kjøpe leilighet i Sanz Terrasse hadde de sett på flere andre alternativer uten å finne noe de mente var ideelt for dem. De synes Sanz Terrasse var et fint prosjekt og falt for planløsning, romslighet og beliggenhet. De kjøpte tidlig i prosessen, noe som alltid er ekstra spennende, men følte seg trygge da de synes visualiseringene de fikk så flotte ut. Ekteparet har tidligere kjøpt prosjektbolig i Spania, og visste derfor hva de gikk til. Ved hjelp av tegninger dannet de seg et bilde av hvordan det ferdige resultatet ville se ut. Irene sier det er viktig for dem med god kommunikasjon mellom kjøper og selger og at man får informasjon og veiledning gjennom hele prosessen. Nå som de har bodd en stund i leiligheten, føler de at de har fått forventninger innfridd og at de ikke mangler noe.

At Irene er glad i interiør, er ikke vanskelig å se når man trer inn i den flotte leiligheten. "I forkant av innflyttingen, hadde jeg tenkt mye og dannet meg et bilde i hodet av hvordan leiligheten skulle bli seende ut. Jeg visste hvordan jeg ville ha det, og synes det var veldig kjekt å innrede en helt ny leilighet", forteller Irene. En fordel med å kjøpe tidlig i prosessen, er at man har mange tilvalgsmuligheter. Spesielt for Sanz Terrasse er også at ingen av leilighetene er like, hver av dem har unike karakteristikker og egenskaper, noe som åpner for en individuell og personlig innredning. Dette gjorde at Holsen-paret kunne få akkurat det de ville, og følte dermed at de fikk sette sitt helt eget preg på leiligheten; "selv om det tok litt tid, føler vi oss nå hjemme, vi trives veldig godt og føler vi har fått et helt nytt liv”.

Irene er glad for at de flyttet i en alder der de kan ha glede av flyttingen og har helsen i orden; "det var en omfattende bestemmelsesprosess, vi lette i to år, men vi er så fornøyde med hvor vi endte opp. Vi trenger ikke skuffe snø eller hente ved. Vi har hage på terrassen, der vi kan ha masse planter og krukker, det er kjempeenkelt!" Hun har også hintet til venner og familie om at det fortsatt er leiligheter igjen i Sanz Terrasse. 

Sandnes er en by i utvikling og har blitt en populær boplass. Irene mener Sandnes er et godt sted å bo fordi det er passelig stort. I tillegg setter hun pris på å være i nærheten av familien. Hun forteller om mange muligheter i byen, om kulturhuset med tallrike arrangementer og forestillinger, om hyggelige butikker, og om koselige restauranter. ”Her er vi nærme alt, vi bor sentralt men ikke midt i klynga”, slutter hun.

Se mer om Bonava