For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Sandslihoyden sandsli leiligheter bonava

Jan Eriks historie

Beliggenhet. Beliggenhet. Beliggenhet. Det er det viktigste for eiendomsmeglere. Ikke rart at eiendomsmegler Jan Erik Larsen valgte å kjøpe leilighet på Sandslihøyden. – Her får jeg tilgang til alt. Bilfrie joggeløyper, butikker og bybane like i nærheten, sier han.

Sandslihøyden har fire blokker. Her finnes det fremdeles noen godbiter av noen leiligheter som du kan sikre deg, om du har lyst å bo på høyden av Sandsli.

De fire punkthusene i Sandslihøyden er på syv og fem etasjer. Boligene i Sandslihøyden byr på fleksible leiligheter med nærhet til skole, arbeid, bybanen, aktiviteter og butikker.
Leilighetene er lyse, luftige og tilrettelagt for enhver livssituasjon og varierer fra 35-113 kvm med 2-4 rom.

Muligheter for en aktiv livsstil

Eiendomsmegler hos Krogsveen, Jan Erik Larsen er oppvokst i området. Lenge før Sandsli ble bebodd, løp han rundt i Sandsliskogen og lekte med sine kompiser på 80-tallet.

Fremdeles kan han dra nytte av gode skogsløper når han skal ut å jogge, eller gå turer.

- Det er noe med det; det å løpe på skogsløyper i stedet for asfalt tett på bilene. På Sandsli er det mange skogsløyper. Du kan løpe eller gå bilfritt over et stort område. Det blir også veldig familievennlig. Og ikke minst ser jeg mange hundeeiere som nyter å gå på rolige turer på kveldstid, sier Jan Erik.

Kun en kjapp løpetur unna Sandslihøyden ligger også treningssenteret Sandsli sportssenter. Der er det muligheter for bowling og squash, blant annet.

Her får jeg tilgang til alt. Bilfrie joggeløyper, butikker og bybane like i nærheten

Høyt og luftig med flott utsikt

Sandslihøyden ligger «innerst på gamle Sandsli» for dem som er kjent. Det vil si at du kjører gjennom Sandslimarka, før du kommer opp på en høyde bak gamle Statoil-bygget.

- Sandslihøyden er et flott sted. Som navnet forteller, ligger det på en høyde. Det er luftig, jeg har god utsikt over søndre del av Fana og jeg det er kun seks minutter ned til bybanestoppet Sandslimarka. Leiligheten jeg bor i ligger i femte etasje. Den har tre soverom, og er romslig og fin for meg og min sønn.

- Jeg har også kjøpt parkering i garasjeanlegget som inneholder blant annet en sportsbod – og heis rett opp i etasjen hvor jeg bor. På kort tid har jeg blitt veldig glad i leiligheten, nabolaget og området, sier Jan Erik.

Enkelt liv

«10 minuttersbyen» er blitt et begrep innen boligutvikling. Det betyr at boligen din ligger tett på det du trenger i hverdagen.

- Vi eiendomsmeglere er opptatt av beliggenhet. Derfor valgte jeg å kjøpe leilighet på Sandslihøyden. Å bo her gjør livet mitt enklere. Jeg har butikker like i nærheten, Lagunen kun noen bybanestopp unna, skoler, barnehager (om du har barn), og ikke minst er det rolig her. Turløypene har jeg nevnt, smiler han.
Han glemte å nevne at Bonava legger stor vekt på å skape godt nabomiljø. I fellesområdene er det satt opp treningsutstyr, lekearealer for barn og noen bordtennisbord som kan brukes året rundt.

Litt hotell-luksus

Jan Erik viser oss opp i leiligheten i femte etasje. Det lukter nytt i oppgangen. Samme gode lukten mange liker når de kjøper ny bil.
- Lukten av lite vedlikehold. Jeg var lei av å flikke på takstein, vinduskarmer og male og beise hus. Her kunne jeg flytte rett inn – og vedlikehold trenger jeg ikke gjøre før om mange år, sier Jan Erik.
Bonava legger vekt på gode kvaliteter i sine leiligheter. Det som overrasket Jan Erik mest, var et av badene.

- Jeg tror kvinner vil sette enda mer pris på det enn jeg, men: Inngang til badet rett fra soverommet. Det var helt fantastisk. Ikke ofte jeg ser den «hotell-varianten». Rett og slett luksus, smiler Jan Erik fornøyd.

Jan Erik

Kjøper i Sandslihøyden

Resten av leiligheten hans er preget av gode romløsninger. Han har eget vaskerom, noe som gjør at han slipper vaskemaskin og tørketrommel på et av de to badene i leiligheten.

Kan oppdatere kjøkkenpakker

Jan Erik Larsen kom sent inn i prosjektet da alt stod klart. Om han hadde kommet inn fra starten, kunne han oppdatert kjøkkenet. Men det har han ikke følt som noe savn.

- Jeg vet at Bonava har flere kjøkkenpakker, men for meg var standardpakken, med inkluderte hvitevarer, veldig god. Og tro meg; som eiendomsmegler ser jeg mange dårlige ferdig-kjøkken, sier han. Men på Sandslihøyden var det kvalitet i alle ledd.

- I tillegg får du ikke bedre beliggenhet på Sandsli. Ikke rart jeg kommer til å bo her lenge, sier Jan Erik Larsen.