For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Vetle Tomters historie

Førstegangskjøper Vetle Daae Tomter (20) var en av de første boligkjøperne i Norge som kjøpte leilighet via digital salgsstart. Han brukte rekordraske 30 sekunder på å kjøpe en leilighet. – Jeg trengte ikke betekningstid, sier Vetle. Til tross for rekordrask påmelding til å kjøpe bolig, fikk Vetle plass nummer 12 i den digitale køen. Men han var heldig og fikk den leiligheten han hadde satt seg ut.

Flott prosjekt

– Jeg hadde sett på prospektet, både fysisk og digitalt. Og siden jeg bor fem minutter rett borti gaten her, trengte jeg ikke å bruke lang tid. Prosjektet virket perfekt. Da var det bare til å slå til, sier 20-åringen.

Bonavas første digitale salgsstart tok for seg leilighetene på Tamburløkka. Dette var Oslo-kontorets første salgsstart. Og salgsstarten gikk strålende. På rekordtid ble syv leiligheter revet bort.

Bonava håper at første gravemaskin kan rykke inn på tomten i løpet av august.

Tidsbesparende tilbud

Vetle mener at digital salgsstart var en smart løsning.

– Jeg var oppom på den fysiske salgsstarten også. Det var mer for å ta og føle på materialene som skal brukes. Men jeg hadde fint greid meg med den digitale versjonen som var dagen etterpå. Det som var fint med den digitale salgsstarten var at man kunne sitte hjemme på egen PC eller mobil, og sende inn spørsmål. Det fungerte fint. Jeg fikk raskt svar på det jeg lurte på.

– Nå gleder jeg meg til å flytte inn i min første leilighet, sier førstegangskjøperen fra nabolaget til Tamburløkka.

Se mer om Bonava