For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Bonava's første rekkehusprosjekt

12.09.2016, 14.37

Bonava, tidligere NCC Bolig, har nettopp lansert sitt første rekkehusprosjekt i Bergen. De 29 rekkehusene er en del av det store LonaParken-prosjektet

På søndag var det offisiell salgsstart på rekkehusene i Landsbyen, som er et delprosjekt i LonaParken i Åsane. Det ble vist stor interesse for de effektive toetasjersboligene som forventes å være innflyttingsklare allerede neste vinter.

«Da dette er de første rekkehusene som lanseres i regi av Bonava, var det en spesiell dag for oss», sier regionssjef i Bonava, Andreas Hovden. «Vi satser på å tilby både leiligheter og rekkehus, og har allerede flere rekkehusprosjekter på vei».

Nabolaget de nye rekkehusene ligger i kalles Landsbyen. Et passende navn for et familievennlig område som kombinerer elementer fra både by og bygd. Her har man gåavstand til kjøpesentre, parker, idrettsanlegg og skoler i alle trinn, i tillegg til umiddelbar nærhet til skogsstier og turterreng. Rekkehusene kommer med pergola og egen uteplass, har en størrelse på 114-118 kvm, 5 fleksible rom og en frapris på 4.390.000,-.

Les mer om Bonava's første rekkehusprosjekt

Dorte Andersen
Dorte Andersen

Head of communication & HR

+45 417 04 507