For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
bonava norge nybygg

Bonava gjennomfører enestående undersøkelse i åtte land

13.03.2017, 14.11

Bonava ble lansert våren 2016 med en visjon om å skape trivelige nabolag hvor mennesker trives. Dette betyr naturlig nok forskjellige ting for forskjellige mennesker i forskjellige land. Boligutvikleren besluttet derfor å iverksette en omfattende undersøkelse for å få et innblikk i hva som faktisk gjør at folk trives i nabolaget sitt i de åtte landende Bonava opererer: Norge, Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, St. Petersburg, Estland og Latvia.

«Vår visjon er å skape hjem og nabolag hvor mennesker føler seg hjemme. Derfor er det viktig for oss alltid å være nysgjerrige, og å lære om og forstå hva det er som gjør at folk trives i nabolaget de bor i. Svarene fra undersøkelsen vil danne grunnlaget for våre fremtidige aktiviteter,» sier Andreas Hovden, regionsjef for Bonava i Norge.

Undersøkelsen er unik av sitt slag og blir utført i samarbeid med det svenske konsulentfirmaet Cliente. En innledende sammenfatning av resultatene vil bli presentert senere i mars.

Dorte Andersen
Dorte Andersen

Head of communication & HR

+45 417 04 507