For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Enda en stor tomteinvestering for Bonava

29.05.2017, 13.52

For andre gang på mindre enn to måneder annonserer Bonava nok et tomtekjøp; denne gangen på Sandsli.

For litt mer enn en måned siden annonserte boligutvikleren Bonava kjøp av Lønvarden på Askøy, regulert for 480 rekkehus og leiligheter. Nå meddeler selskapet å ha kjøpt et større område ved bybanen på Sandsli.

Tomten ligger sentralt på Sandsli og innen gangavstand til to bybanestopp. Avtalen har vært arbeidet med i en lengre periode og Bonava er allerede kommet langt i utviklingen av prosjektet. Det forventes at de første 31 leilighetene kommer for salg allerede i juni i år.

”Med investeringen på Lønvarden og nå Sandsli viser vi at Bonava satser strategisk på Bergensområdet”, kommenterer regionsjef Andreas Hovden fra Bonava Norge. ”Vi er fortsatt aktive i Åsane med nabolaget LonaParken og har nylig lagt ut et rekkehusprosjekt på Os for salg. Sammen med de to siste investeringene, samt ytterligere prosjekter på vei, gir vi boligkjøperne i Hordaland bedre muligheter for å finne nettopp sin drømmebolig”, sier Andreas Hovden og tilføyer, ”vi har en visjon om å skape gode boliger og nabolag, og de nyinnkjøpte områdene gir muligheter for en aktiv og familievennlig livsstil.”


Bonava opplyser om at de planlegger å bygge tilsammen 200 boliger på Sandsli. Dette i fire punkthus på 5 og 7 etasjer med parkeringkjeller og store balkonger. Prosjektet er tegnet av arkitektfirmaet Rambøll og vil bestå av en rekke forskjellige boligtyper fra 45-115 kvm. De første beboerne forventes å kunne flytte inn i nybygde leiligheter allerede i første halvdel av 2019. Når Sandsli-området er ferdig utbygd vil det romme tilsammen 2000 boliger.

Dorte Andersen
Dorte Andersen

Head of communication & HR

+45 417 04 507