For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Bonava lanserer nytt boligprosjekt i Fana

14.09.2017, 06.30

Boligutvikleren Bonava, som står bak utbyggingen av LonaParken i Åsane, lanserer nå et nytt prosjekt.

Selskapet har nettopp annonsert planer om leiligheter på Skjold i Fana. Prosjektet, ved navn Skjoldhagen, har salgsstart i oktober og vil totalt bestå av 80 boliger med næringslokaler i første etasje. Første salgstrinn består av 40 to-fire roms leiligheter på mellom 40 og 116 kvm. Beboerne vil kunne dra nytte av en stor felles hage som forener nabolaget, samt parkeringskjeller under bakkenivå.

 «Vi er stolte av å kunne tilby nybyggede boliger i Fana, og vi er veldig begeistrede for området», sier direktør for Bonava Norge, Andreas Hovden. «Dette er en fantastisk mulighet for folk som vil ha et nytt hjem i et anerkjent nabolag.».

Bonava meldte tidligere denne uken at de er kjøper av TINE meieriet på Minde. Området skal gjøres om til ca. 300 boliger. «Vi er godt i gang med vårt siste prosjekt i LonaParken, Åsane, og med våre akkvisisjoner på Askøy, Sandsli og Minde kan vi i fremtiden tilby boligkjøperne i Bergen langt flere valgmuligheter. Prosjektet på Skjold passer fint inn i vår portefølje, og vi gleder oss til salgsstart», avslutter Hovden. 

Bonava opplyser at Skjoldhagen, som er tegnet av Link Arkitektur, ligger rett ved Fanavegen ovenfor Skjold Skole. Prisene starter på kr. 2.390.000 og det er forventet innflytting til sommeren 2019.

 

Dorte Andersen
Dorte Andersen

Head of communication & HR

+45 417 04 507