For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Ny regionsjef i Bergen

01.10.2021, 09.02

Therese Braseth er ansatt som ny regionsjef hos eiendomsutvikleren Bonava Bergen. Hun har en bakgrunn som toppbyråkrat og ansvarlig for noen av de største byggeprosjektene i Bergen og omegn.

Therese Braseth starter 1. oktober som ny regionsjef i Bergen.

Jeg har hørt så mye bra om Bonava, og kan nesten ikke vente med å begynne, sier hun.

Therese kommer fra stillingen som prosjektsjef i Skanska.

Therese Braseth er utdannet sivilingeniør med master innen betongfaget. Hun har blant annet fortid som prosjektsjef med porteføljeansvar i Skanska og som prosjektleder Veidekke.

Men hun har også jobbet som eiendomssjef i Lindås kommune. 

Erfaring fra byggeplass og byråkrati
Therese Braseth kommer som nevnt fra jobben som prosjektsjef i Skanska. Her var hun blant annet ansvarlig for bybane-traseen fra ADO til Kronstad i Bergen og CO2 mottaksanlegget Northern Lights på Kollsnes.

I Veidekke var hun prosjektleder for byggingen av ADO-svømmehall og Amalie Skram videregående skole i Bergen sentrum.

Før hun legger til:

- Det å ha en bakgrunn som prosjektsjef med porteføljestyring, prosjektleder og eiendomssjef håper jeg å dra godt nytte av. Men jeg gleder meg spesielt mye til å møte kundene våre, og bidra til å skape gode nabolag og vekst for Bonava og omegn, sier hun.

I Norge har selskapet kontorer i Bergen og Oslo. I alt jobber 95 ansatte i Bonava Norge.

Fakta Bonava: Bonava er en ledende boligutvikler i Nord-Europa som skaper hjem og gode nabolag hvor mennesker har høyest mulig livskvalitet. Bonava er første boligutvikler i Europa som har fått sine klimamål godkjent av Science Based Targets initiative. Med sine 2100 medarbeidere utvikler Bonava boliger i Tyskland, Sverige, Finland, Danmark, Norge, St. Petersburg, Estland og Litauen, med en nettoomsetning på cirka 17 milliarder svenske kroner i 2020. 

Bonava`s aksjer, og grønne obligasjoner, er notert på Nasdaq i Stockholm.

For mer informasjon og intervjuer: Kontakt pressetalsmann Arvid Steen på tlf 416 78 040.