For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

NRK flytter til populært boligområde på Ensjø

20.05.2021, 14.39

NRKs hovedkontor flytter til Ensjø og flytter inn i samme bydel som Bonavas boligprosjekt Kongsløkken. - Vi håper at noen av de statsansatte finner veien til vårt nabolag på Kongsløkken, sier Bonavas salgsdirektør.

NRKs generalforsamling ved kulturminister Abid Raja ga denne uken NRK fullmakt til å kjøpe Ensjøveien 3, 5 og 7 fra hhv Ferd Eiendom og Axer Eiendom. Det er like i nærheten av Bonavas prosjekt Kongsløkken.

Les mer om Kongsløkken her

Den drøyt 14 mål store tomta ligger sentrumsnært på en høyde over byen, i krysningspunktet mellom Kampen, Tøyen og Ensjø. NRKs styreleder, Birger Magnus, er sikker på at det er et godt valg for NRK.

- Hjertelig velkommen til Ensjø
Salgsdirektør Rita Berg-Hansen er godt fornøyd med at NRKs ansatte får arbeidsplass på Ensjø.

I alt blir det drøyt 1000 NRK-ansatte som flytter fra Marienlyst. Rita Berg-Hansen håper at en god del av de ansatte finner veien til digital salgsstart hos Bonava den 27. mai.

– Vi er veldig glad for at NRK velger å flytte sitt hovedkontor til Ensjø. Vi skal nå i gang med å selge et nytt trinn med 25 leiligheter i vårt boligprosjekt Kongsløkken, og ønsker NRK hjertelig velkommen til et godt nabolag. Så håper jo vi også at noen av de nærmere 1000 NRK-ansatte blir fristet av å bo i en Bonava-leilighet like i nærheten av sin kommende arbeidsplass, sier salgsdirektør Rita Berg-Hansen i Bonava.

https://www.bonava.no/bolig/oslo/ensjo/kongslokken/kongslokken?gclsrc=aw.ds