For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Stor avtale om prosjekterings- og rådgivertjenester

04.11.2021, 15.43

Norconsult har sikret seg en rammeavtale om å bistå boligutvikleren Bonava med prosjekterings- og rådgivertjenester.

Norconsult og Bonava er godt fornøyd med samarbeidsavtalen. Fra venstre: Endre Ljones og Rune Lyngbø fra Norconsult og Ronny Steinsvik fra Bonava. Foto: Arvid Steen, Bonava.

Avtalen gjelder for Bonavas prosjekter i bergensområdet og baserer seg på 10 000 årlige rådgivningstimer utført av Norconsult.

Avtalen baserer seg på en betydelig utbyggings-satsing fra Bonava i Bergen de kommende årene, og gir kontinuitet i rådgivning, samarbeidet og volum for begge parter.

En betydelig aktør innen byutvikling
Prosjektdirektør i Norconsult, Rune Lyngbø, er svært fornøyd med at selskapet har inngått en avtale med Bonava.

– Vi er glade for å gå inn i samarbeid med Bonava, som er en betydelig aktør innen byutvikling i Bergen. Vi har allerede etablert et godt samarbeid med Bonavas dyktige medarbeidere, og erfaringene hittil er meget gode. Nå ser vi frem til å videreutvikle gode og fremtidsrettede løsninger sammen, sier Lyngbø.

Rammeavtalen gjelder for alle Norconsults fagområder. I dag leverer Norconsult tjenester til Bonava innen rådgivende ingeniørfag.

– Norconsult er en totalrådgiver som leverer helhetlige rådgivningstjenester med vekt på bærekraft og innovasjon. Vi er opptatt av et tett og godt samarbeid med kundene våre, og av å være gode rådgivere som både forstår kunden, og utfordrer dem der vi ser bedre og mer bærekraftige løsninger. Bonava er både er fremoverlente og ambisiøse, og det blir spennende å utvikle byen sammen, sier Endre Ljones, direktør for Norconsults kontor i Bergen.

Får hjelp av de beste i markedet
Leder for design-avdelingen i Bonava Bergen, Ronny Steinsvik, er tilfreds med Norconsult som rådgiver og samarbeidspartner.

– Vi har en stor tomtebank i Bergen og omegn, og har flere prosjekter gående samtidig, vi er også på jakt etter nye tomter å utvikle. Vi er blant de største boligutviklerne i bergensregionen, og setter stor pris på dyktige samarbeidspartnere. Vi benytter oss av de beste folkene i markedet. Jeg er veldig fornøyd med at de flinke fagfolkene i Norconsult blir en del av det å skape gode Bonava-nabolag. Jeg ser fram til å sette dem inn i våre spennende boligprosjekter, sier Steinsvik.

Lanserer nytt byggesystem
Norconsult blir også en viktig samarbeidspartner i Bonavas nye, modulbaserte byggesystem.

- I Bonava arbeider vi målrettet for å samle alle de gode løsninger og bygningskomponenter vi anvender i våre byggeprosjekter, i et felles system under navnet Bonava Byggesystem.

For Bonava er det viktig, at våre rådgivere kjenner vårt system som vil bli sentralt i vår måte å bygge på i tiden framover, sier Steinsvik.

For mer informasjon: Kontakt pressetalsmann Arvid Steen. Tlf: 416 78 040 / arvid.steen@bonava.com