For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Bonava gir Constructa storkontrakt

03.01.2022, 11.13

Constructa har sikret seg en totalentreprisekontrakt med Bonava for bygging av 103 leiligheter på Askøy. Prosjektet har fått navnet Kleppekollen, og blir de første svanemerkede boligene for Bonava i bergensregionen.

Bonava sikret seg i 2021 svanemerkelisens. Selskapets prosjekter i Norge skal heretter svanemerkes.

Kleppekollen blir første prosjekt som får den høythengende miljøstempelet.

Første svanemerkede prosjekt.
- Kleppekollen blir vårt første svanemerkede prosjekt på Askøy. Interessen for de 103 leilighetene fordelt på fem bygg har vært – og er- stor. Det er en stor glede for oss at vi har fått med en så stor og seriøs entreprenør som Constructa til å bygge vårt nye nabolag på Askøy. I januar begynner vi så smått å klargjøre tomten, samt starte forbedring av lokal vei opp mot Kleppekollen. Veiforbedringen er en del av et rekkefølgekrav. Vi gleder oss til å komme i gang med Bonavas storsatsing på Askøy, sier regionsjef hos Bonava i Bergen, Therese Braseth.

Debuterer for Bonava
Askøy er en øy med 30 000 innbyggere, som ligger vest for Bergen.

Boligprosjektet Kleppekollen er det største nybyggprosjektet på øyen. 

- Det er med stor glede vi i signerte totalentreprisekontrakt for utbygging av Kleppekollen. Boligprosjektet er viktig for oss, og vi ser frem til å fortsette det gode samarbeide vi har med Bonava. Vi skal gjøre vårt beste for at dette skal bli et godt prosjekt for alle involverte, sier Johannes Gullbrå, prosjektsjef i Constructa.

Mange leiligheter er solgt
30 prosent av leilighetene, fordelt på alle byggetrinnene i salg, er solgt.

– Det er en god blanding av mennesker som har kjøpt. Både bergensere og askøyværinger, eldre og førstegangskjøpere. Det er mangel på nye leiligheter på Askøy. Etterspørselen har vært stor, sier salgssjef hos Bonava, Jan Kåre Aurdal.

Bildetekst, hovedbilde: Constructa har sikret seg sin første totalentreprisekontrakt med boligutvikleren Bonava. Constructa skal bygge 103 leiligheter for boligutvikleren på øyen Askøy, utenfor Bergen. På bildet ser vi Thor Småbrekke, daglig leder Constructa, Kenneth Bøe, tilbudsansvarlig, Constructa, Bonava, regionsjef i Bonava Bergen, Therese Braseth og Jon Eirik Søyland, utvikler, Bonava (Foto: Bonava).

Arvid Steen
Arvid Steen

Pressetalsmann

41678040