For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Bygger nytt nabolag i Knarvik

06.05.2022, 09.14

Bonava har kjøpt Kvassnesvegen 32 i Knarvik. Eiendommen ligger midt i sentrum av Knarvik, og er på drøyt 11 tusen kvadratmeter. Det er planlagt å bygge ca 110 leiligheter og næringslokaler.

Målet er å rekke en salgsstart på deler av tomten, mot slutten av året. Om alt går etter planen, vil de første leilighetene være innflyttingsklare i løpet av 2024.

- Vi satser og investerer stort i Knarvik og gleder oss til å utvikle Kvassneskvartalet, sier regionsjef i Bonava, Therese Braseth (bildet).

- Knarvikplanen legger grunnlaget for at Knarvik skal bli en flott og moderne by og et godt sted å bo og arbeide. Dette er vårt bidrag på veien til å realisere denne planen, sier Bonava-sjefen.

Ferdig regulert tomt
Eiendommen som får navnet Kvassneskvartalet ligger med lett tilgang til E39 som går gjennom Knarvik og har utsikt ned til friområdet Kvassnesstemma og fjorden. Fra Knarvik sentrum er det ca 25 minutters kjøring til Bergen sentrum.

- Kvassnesvegen 32 er en ferdig regulert tomt med en flott beliggenhet. Det foreligger rammesøknad på den ene halvdelen. Vi ser fram til å utvikle et flott område av Knarvik til boliger for både førstegangskjøpere, familier og eldre, sier Braseth.

Utvider i Knarvik
Fra før av jobber Bonava med å utvikle eiendomsprosjektet Lonshøgda i Knarvik. Bonavas planer for dette prosjektet er under behandling nå.

Men nå ser regionleder i Bonava, Therese Braseth, fram til bygging av enda flere gode nabolag i området.

- Vi ser et stort potensial i Knarvik, som har alle de kvaliteter som moderne boligkjøpere etterspør. Jeg kan saktens forestille meg at vi investerer enda mer i området, sier Braseth.

Kjøpssummen er ikke offentliggjort.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

For mer informasjon: Kontakt pressekontakt Arvid Steen, tlf 416 78 040 / arvid.steen at bonava.com

Arvid Steen
Arvid Steen

Pressekontakt

41678040