For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Vi bygger nytt og flott nabolag i Knarvik - Kvassneskvartalet

17.08.2022, 13.19

Like ved Kvassnesstemma i Knarvik kommer Kvassneskvartalet – et nytt svanemerket nabolag med fine fellesområder. Forventet salgsstart i november. Nabolaget vil bestå av 79 enheter på mellom 27 – 124 kvm fordelt på tre salgstrinn.

I Kvassneskvartalet vil du blant annet ha tilgang på drivhus, frodig hage med både pryd- og nyttevekster og lekeareal som passer for flere aldersgrupper. Alle leilighetene har privat balkong eller terrasse. I tillegg deles det på en felles takterrasse og flotte fellesområder hvor du kan møte naboer eller samle venner og familie.

I tillegg får mange av leilighetene en fin utsikt over Kvassnesstemma - en liten innsjø i forkant av leilighetene. Her er det også en flott turvei. Knarvik senter kun minutters tusletur unna.

Få med deg når det blir salgsstart - og vær med fra starten ved å registrere deg her
Mange av leilighetene vil i tillegg ha flott utsikt og gode solforhold. Med gangavstand til hverdagens service- og aktivitetstilbud ligger alt til rette for en fin og enkel hverdag i Knarvik.

Første salgstrinn kommer etter planen i salg i november. Meld din interesse nå for å være blant de første til å motta salgsinformasjon så snart den er klar.