For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Dekorasjonspakker

Dekorasjonspakker

Vårt stilkonsept Basis er også inkludert som fundament for vegger og gulv i alle hjem. Du kan også velge mellom interiørpakker med forskjellige veggfarger eller forskjellige gulv.

Basis interiør

Med Bonava's Basis interiør får du friske, hvitmalte vegger - en harmonisk og nøytral base der du deretter lager din personlige stil med dine personlige eiendeler. Gulvene er laget av trestavs eiketre med matchende gulvlister. Innerdørene er hvite med håndtak i aluminium. Basispakken leveres gratis.

Oppsummering Basis interiørdesign:

  • Matt, trestavs eikeparkett
  • Glasserte furu-gulvplanker
  • Hvite vegger 0500-N
  • Hvit innerdør i lett konstruksjon 0502-Y

 

 

Pakke Farger, gulv og dører

Veggfarger

Er hvite vegger ikke noe for deg, vil du heller legge litt mer farge til hjemmet ditt? Da har du ytterligere tre farger å velge mellom, som selvfølgelig fremdeles tilbyr et harmonisert og godt designet utseende. Den nye fargen vil bli lagt til i alle rom i hjemmet unntatt bad, vaskerom og walk-in closets.

Gulv og dører

Bytt ut baseinnredningen med hvite, solide dører som bidrar til å redusere støy. Du bytter ut matt eikeparkett med et gulv med hvitlasert ask eller hvitbeiset eikeparkett. Dørene og gulvlistene er malt i hvitt, 0500-N