For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Slik fungerer det

Hvordan fungerer det?

Når du har skrevet kjøpsdokumentene for det nye huset ditt, er det kanskje den mest behagelige delen - valg av stilkonsept og valgfri pakke. Vi har allerede tatt de vanskelige valgene og overlater nå moroa til deg. Her beskriver vi hvordan det fungerer, trinn for trinn.

1. Lær om interiøret
Finn ut hvilke alternativer som er tilgjengelige for ditt nye hjem via nettstedet vårt, vår stilkonseptkatalog og ved å snakke med din interiørdesignkoordinator.

2. Se og føl
Før du velger stilkonsept og oppgraderingspakker, inviterer vi deg til et stilintroduksjonsmøte. Her kan du stille spørsmål du måtte ha om stilene og pakkene, og du har muligheten til å se og føle på materialene. Når det er på tide å ta dine valg, blir du invitert til et åpent hus der en av våre interiørkoordinatorer vil veilede deg. Hvis du vil får du også et tilbud om interiørdesign som er skreddersydd for dine behov og din livsstil.

3. Bestill
Du bestiller digitalt via vårt interiørdesignsystem. Sørg for å sjekke ditt valg av stilkonsept og valgfrie pakker. Bestillingen din er bindende og kan ikke endres når utløpsdatoen for utvalget er passert. Vær oppmerksom på at du også må bekrefte om ditt valg er våre Basis-konsepter.

4. Inspeksjon
Før du får tilgang til det nye hjemmet ditt, blir en avsluttende inspeksjon utført av en upartisk landmåler for å sikre at alt er i orden.

5. Betaling
Du betaler ditt valg av interiørdesign først etter at du får tilgang til hjemmet ditt. Fakturaen din vil bli mottatt omtrent 30 dager før du flytter inn.

6. Garanti og klage
Hvis noe skulle skje: alle stiler og valgfrie pakker bestilt gjennom Bonava kommer med garanti. Hvis du har en klage eller ønsker å stille spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte Bonava kundeservice.