For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
bonava nybygg nybygget hjem

Fordelene med nybygg

Du får et hjem som er tilnærmet lik vedlikeholdsfritt, helt på topp energimessig, du kan sette ditt eget preg på ,og du gjør en god investering. Her får du syv av flere gode grunner til å kjøpe et nybygget hjem.

1. Alt er nytt

Ja, det sier seg nesten selv, men tenk litt over det; her har det har ikke vært sure sokker i vaskemaskinen, ingen fremmede hår i avløpet og det er ingen merkelig lukt i kjøleskapet. Her er ingen vegger som må males eller gulv som bør slipes, alt er helt nytt og venter bare på at du skal flytte inn.  

2. Lavere driftskostnader

Nye hjem er ofte også energivennlige hjem, Bonava bygger blant anner svanemerkede hjem. Det betyr at driftskostnadene er lave, og at boligøkonomien er grønn. Dette til glede for både miljøet og lommeboken din.

3. Trygghet

I Bonava setter vi kvalitet og service i høyklasse. Derfor får du fem års garanti mot skjulte feil og mangler, og sammen gjennomgår vi ditt nye hjem et år etter oppførelsen. Da kan du være sikker på at alt er som det skal være.

4. Sett ditt eget preg

Du har muligheten til å sette ditt personlige preg på det nye hjemmet ditt, og det er det muligheter for å gjøre helt fra starten i en nybygget bolig. Jo tidligere i byggeprosessen du kjøper, desto flere muligheter har du for å selv velge materialer og løsninger i den nye boligen.

5. Minimalt vedlikehold

Når alt er nytt og av høy kvalitet er det også minimalt som kreves av vedlikehold. Det er bra for din økonomi, og det betyr at du sparer masse tid og energi som kan brukes på noe mye hyggeligere.

6. En god investering

Nybyggede hjem stiger ofte i verdi etter hvert som byggeprosessen skrider frem og det nye nabolaget, og dets omgivelser, ferdigstilles. Så utover å være en investering i livskvalitet er det også en god investering som åpner helt nye muligheter.

7. God tid

Vi vet egentlig godt at du helst vil ha nøklene til ditt drømmehjem nå, nå, nå. Men det skal jo bygges først. Med det sagt, inneholder ventetiden også muligheter. Det kan handle om å planlegge innredningen, finne den helt  riktige lampen og ordne med alt det praktiske. Vi kaller det den søte ventetid.