For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Fordelene med nybygg

bonava nybygg nybygget hjem

7 fordeler ved å kjøpe nytt hjem

Du får et hjem som stort sett er vedlikeholdsfritt, er helt på topp energimessig, kan sette ditt eget preg og gjør forhåpentligvis en riktig god investering. Her får du syv gode grunner til å kjøpe et nybygget hjem.

1. Alt er nytt

Ja, det sier seg nesten selv, men tenk litt over det: det har ikke vært sure sokker i vaskemaskinen, ingen fremmede hår i avløpet og ingen merkelig lukt i kjøleskapet. Her er ingen vegger å male, alt er splitter nytt og venter bare på at du tar det i bruk.  

2. Lavere driftsomkostninger

Nye hjem er ofte også energivennlige hjem, og vi bygger nesten alltid i energiklasse A. Det betyr at driftsomkostningene er i bunn og boligøkonomien er grønn. Til glede for både miljøet og din lommebok.

3. Trygghet

Hos Bonava går vi skyhøyt opp i kvalitet og service. Derfor får du også opp til 5 års sikkerhet mot feil og mangler, og vi gjennomgår sammen ditt hjem 1 år etter oppførelsen. Da kan du være sikker på at alt er som det skal være.

4. Sett ditt eget preg

Du setter preget på ditt hjem, og det er det muligheter for at gjøre helt fra starten i en nybygget bolig. Jo tidligere i byggeprosessen du kjøper, jo flere muligheter har du for å selv velge materialer som f.eks. fliser, armaturer og gulv.

5. Minimalt vedlikehold

Når alt er nytt og av høy kvalitet er det også minimalt som kreves av vedlikehold. Det er godt for din økonomi, men det betyr også at du sparer en masse tid og energi som kan brukes på noe mye kjekkere.

6. En god investering

Nybyggede hjem stiger ofte i verdi etter som byggeprosessen skrider frem og nærområdet ferdigstilles. Så utover en investering i livskvalitet, er det også en god investering som åpner helt nye muligheter.

7. God tid

Vi vet egentlig godt at du helst vil ha nøklene til ditt drømmehjem nå, nå, nå. Men vi skal jo bygge den først. Når det er sagt så inneholder ventetiden også muligheter. Det kan handle om at planlegge innredningen, ønske seg den riktige lampen og ordne alt det praktiske. Vi kaller det den søte ventetid.