For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Tilvalg

Du har funnet drømmehjemmet ditt og signert kontrakten – det er nå du kan sette ditt personlige preg på boligen din. Det er på tide å tenke på hvordan du vil gjøre hjemmet til ditt helt eget.

Våre interiørarkitekter har designet flere lekre oppgraderingspakker til det nye hjemmet ditt slik at du enkelt kan finne frem til den stilen som passer deg. Konseptene omfavner ulike fargevalg, materialer, overflater og design som gjør at du vil få en harmonisk og gjennomført bolig uavhengig av om du foretrekker en klassisk eller en mer moderne stil. Uansett hvilket stilkonsept du velger har vi valgt bærekraftige kvaliteter som holder seg pene og funksjonelle over tid.

Alle hjemmene våre leveres med det nøytrale og minimalistiske konseptet Basis. Dette gir deg et godt utgangspunkt for å kunne innrede det nye hjemmet ditt etter egen smak og eget ønske. Dersom du ønsker en annen stil, er det flere konsepter du kan velge mellom.

Hvordan gå frem i tilvalgsprosessen?
Les mer

Basis interiørdesign

Med stilkonseptet Basis interiørdesign får du hvitmalte vegger, en harmonisk og nøytral base. Et godt utgangspunkt for å skape din personlige stil i boligen. Gulvene i alle oppholdsrom leveres med 3-stavs hvitlasert eikeparkett med hvite gulv- og dørlister. Innerdørene er hvite med dørvridere i børstet stål. Stilkonseptet Basis er inkludert i alle Bonava-hjem.

Sammendrag Basis interiør

  • 3-stavs hvitlasert eikeparkett
  • Hvite vegger i fargen klassisk hvit, NCS S 0500-N
  • Hvite glatte lettdører i fargen klassisk hvit, NCS S 0500-N
  • Hvite gulv- og dørlister i klassisk hvit 0500-N

 

 

 

Veggfarger, gulv og innerdører

Veggfarger

Ønsker du å få malt veggene i boligen din i en annen farge enn hvit, har du tre andre delikate farger å velge mellom. Fargen du velger vil bli malt i alle rommene utenom bad.

Parkett og innerdører

I disse pakkene kan du oppgradere parkett og innerdører. Parketten kan oppgraderes til 1-stav hvitlasert eik, 1-stavs eik eller 3-stavs hvitlasert ask. Bytt ut standardinnredningen med hvite kompaktdører som bidrar til å redusere støy. I denne pakken inngår dør med glass mellom entre og stue. Dørene og gulvlistene er malt i hvitt, 0500-N.

Ofte stilte spørsmål om tilvalgene våre
Les mer

 

 

Mer om Bonava