For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Tilvalgsprosessen

Når du har signert kjøpskontrakten for ditt nye hjem, vil du få muligheten til å sette ditt personlige preg på boligen. Det er på tide å tenke på hvordan du vil gjøre hjemmet til ditt helt eget. Vi har satt sammen ulike oppgraderingspakker for en gjennomført og helhetlig stil. Her beskriver vi hvordan det fungerer, trinn for trinn.

1. Les mer om tilvalgene

Finn ut hvilke alternativer som er tilgjengelige for ditt nye hjem via hjemmesiden vår, vår tilvalgsbrosjyre, eller ved å snakke med din tilvalgskonsulent.

2. Se og føl

Før du velger stilkonsept og oppgraderingspakker kan du besøke vårt showroom. Her kan du stille de spørsmålene du måtte ha om stilene og pakkene, og du har muligheten til å se og føle på materialene.

3. Bestill

Du bestiller digitalt via vårt tilvalgsystem. Sørg for å se over valget ditt av både stilkonsept og oppgraderingspakker. Bestillingen din er bindende og kan ikke endres når utløpsdatoen for tilvalgene er passert. Vær oppmerksom på at du må bekrefte ditt valg også når du velger våre Basis-konsepter.

4. Betaling

Du betaler for dine tilvalg sammen med oppgjøret for boligen din.

5. Garanti og klage

Dersom noe skulle skje kommer alle stilkonsepter og oppgraderingspakker bestilt gjennom Bonava med garanti. Hvis du har en klage eller ønsker å stille spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte Bonava kundeservice.