Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Kunde hos Bonava

Finn ditt nye hjem hos oss

Vi har solgt hjem og nabolag siden 1930-årene, så vi har mange års erfaring. Hvert år selger og bygger vi hjem til flere hundre kunder, og vi vil gjerne gi hver og en av dem en god opplevelse.

Det er deg vi bygger et nytt hjem til, selvfølgelig er det så deg vi har fokus på i utviklingen, markedsføringen og byggingen av nye nabolag. Derfor er vi også veldig interesserte i å høre om og å dele våre kunders opplevelser med oss. Det kan være historier fra tilvalgsmøtet, opplevelser med naboene eller forslag til forbedringer.

Under reisen fra boligdrøm til drømmehjem spør vi løpende våre kunder hvordan deres opplevelse har vært. På denne måten kan vi optimere prosessen så du får den beste reisen og det beste hjemmet å flytte inn i.

Her kan du lese mer om det å være kunde hos Bonava.