Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Intervju med kjøpere i Lonaparken

God romfølelse og personlig preg

Det første nabolaget i LonaParken, Lonaparken #1, står allerede innflyttingsklart. De nye boligeierne kunne flytte inn i november, og mange nøt den søte juletid i et helt nytt hjem. Blant dem er Daniel Marthinsson, den 26-årige elektrikeren har kjøpt sin første leilighet hvor han skal bo sammen med kjæresten Camilla. Selve julefeiringen ble ikke holdt i det nye hjemmet, men de to har kost seg i både adventstiden og romjulen, og pyntet leiligheten opp med både nisser og engler.

Noe av det som fanget Daniels oppmerksomhet ved det nye nabolaget var helt klart beliggenheten. «Det er et spennende område. Her har man alt i gangavstand, både butikker og turmuligheter». Selv om det fortsatt er tidlig synes Daniel at fellesskapet i nabolaget allerede er bra. Da Daniel skulle kikke på ny bolig var det viktigste for ham at den hadde en god planløsning og godt med plass på balkongen. Han gleder seg spesielt til sommeren når denne uteplassen kan invies skikkelig. «Jeg er veldig fornøyd med den gode romfølelsen i leiligheten, og vi gleder oss spesielt til sommeren når uteplassen kan invies skikkelig. Etter at vi flyttet inn ble vi dessuten positivt overrasket over de gode solforholdene», sier han.

Før kjøpsbeslutningen synes Daniel at tanken på nybygg var spennende, og ble nysgjerrig takket være prosjektets beliggenhet, men også prisnivået. «Vi var lei av budrunder og synes prosjektet hadde gunstige priser», sier han. I tillegg likte han tanken på å kunne være med å påvirke utfallet av byggeprosessen i forhold til blant annet kjøkken og fargevalg. «Opplevelsen av å kjøpe en prosjektbolig har vært både gøy og spennende, det har vært kjekt å kunne påvirke, og vi har vært svært fornøyde med god oppfølging. Det beste med nettopp vårt hjem, er jo at vi har fått det akkurat som vi ønsker det», sier en glad, nybakt boligeier. Han legger også til at for at han skal føle seg hjemme, er det viktig at leiligheten og innredningen reflekterer hans personlige stil, og det føler han at han har fått til i det nye hjemmet i Lonaparken #1. Både Daniel og Camilla gleder seg til en fremtid her og er spent på å se hvordan resten av LonaParken utvikler seg.