For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
bonava nybygg nybygget hjem

Nye nabolag skapes

Ditt hjem er mer enn bare et tak og fire vegger. Det skaper rammene rundt din hverdag, og det er der du nyter hyggelige stunder med familie og venner. Allikevel er rammene og omgivelsene rundt selve hjemmet vel så viktige som boligen du bor i.

Hos Bonava bygger vi ikke bare boliger. Vi streber etter å gjøre hvert boligprosjekt til det beste nabolaget å bo i for nettopp deg. En av fordelene ved nybygg er nettopp at her formes nabolaget av beboerne fra begynnelsen av. Du flytter ikke inn som den nye beboeren i et allerede etablert område, men kan i stedet sette ditt preg på et helt nytt nabolag.

Vi tar alltid utgangspunkt i deg og din boligdrøm når vi planlegger et boligprosjekt. Vi lytter til hva potensielle beboere ønsker, og undersøker eksisterende muligheter i området før vi setter spaden i jorden. Når vi skaper nabolag, tenker vi hele nærmiljøet inn i prosessen helt fra start.

Vi vet at det ikke finnes kun et fasitsvar på hvordan det perfekte nabolaget ser ut. Den riktige løsningen varierer i det uendelige. Den kan være en lekeplass til barn og barnebarn, en delikatessebutikk for matelskere, et samlingslokale der du kan ha innflyttingsfest med de nye naboene dine, eller en takterrasse der du kan nyte solrike dager med en kald forfriskning i hånden.

Uansett løsning så er det viktig at du er med og skaper det nye nabolaget sammen med dine naboer, for det er jo dere som skal bo der. Velkommen hjem.