Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Nye nabolag skapes

Sammen skaper vi trivelige nabolag

Ditt hjem er mer enn bare fire vegger og et loft. De skaper rammene om din hverdag, og der hvor du nyter hyggelige stunder med familie og venner, men rammene utenfor ditt hjem er minst like viktige.

Hos Bonava skaper vi ikke bare boliger. Vi bestreber oss på å gjøre hvert boligprosjekt til det beste nabolaget. Dette er mulig med nybygg for her formes nabolaget av beboerne fra begynnelsen av. Du flytter ikke inn som den nye beboeren i et allerede etablert område, men kan i stedet sette ditt preg på et helt nytt nabolag.

Derfor tar vi alltid utgangspunkt i deg og det nabolag du skal flytte inn i når vi planlegger et boligprosjekt. Nabolaget skal planlegges fra første penselstrøk. Vi lytter til hva potensielle beboere ønsker, og undersøker eksisterende muligheter i området før vi setter spaden i jorden.

Vi vet at den riktige løsningen varierer i det uendelige. Den kan være en lekeplass til barn, en delikatessebutikk for matelskere, en innflyttingsfest med de nye naboene, eller en takterrasse. Men uansett løsning så er det viktig at du er med og skaper det nye nabolaget sammen med dine naboer, for det er jo dere som skal bo der.