For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Nye nabolag skapes

bonava nybygg nybygget hjem

Sammen skaper vi trivelige nabolag

Ditt hjem er mer enn bare fire vegger og et loft. De skaper rammene om din hverdag, og der hvor du nyter hyggelige stunder med familie og venner, men rammene utenfor ditt hjem er minst like viktige.

Hos Bonava skaper vi ikke bare boliger. Vi bestreber oss på å gjøre hvert boligprosjekt til det beste nabolaget. Dette er mulig med nybygg for her formes nabolaget av beboerne fra begynnelsen av. Du flytter ikke inn som den nye beboeren i et allerede etablert område, men kan i stedet sette ditt preg på et helt nytt nabolag.

Derfor tar vi alltid utgangspunkt i deg og det nabolag du skal flytte inn i når vi planlegger et boligprosjekt. Nabolaget skal planlegges fra første penselstrøk. Vi lytter til hva potensielle beboere ønsker, og undersøker eksisterende muligheter i området før vi setter spaden i jorden.

Vi vet at den riktige løsningen varierer i det uendelige. Den kan være en lekeplass til barn, en delikatessebutikk for matelskere, en innflyttingsfest med de nye naboene, eller en takterrasse. Men uansett løsning så er det viktig at du er med og skaper det nye nabolaget sammen med dine naboer, for det er jo dere som skal bo der.