For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Et online nabolag

bonava norge nybygg

Møt naboene dine før dere flytter inn

Gjennom flere år har vi jobbet med å starte online nabolag til stor glede for kjøperne. Dette er en god mulighet til å kommunisere og å bli kjent med de fremtidige naboene dine.

For oss er ikke nabolaget noe som skapes ved siste penselstrøk. Det er der alt begynner. Det er også der ventetiden til ditt nye hjem begynner. Allerede når du underskriver kjøpsavtalen blir du invitert til en lukket gruppe på Facebook hvor du løpende får informasjon om prosjektet, bilder fra byggeplassen og holdes oppdatert om arrangementer. Aller viktigst, kan du se hvem de nye naboene dine er.

Snakken pleier å gå lett mellom de kommende naboene i disse gruppene, alt fra barnepass til grillfester blir livlig diskutert og avtalt før de nye hjemmene står klare. Vi hjelper gjerne til så godt vi kan. Vi ønsker også å involvere deg og dine kommende naboer i skapelsen av nabolaget, noe vi også kan bruke de online nabolagene til.

Dialogen er ikke kun digital, kjennskapet til dine kommende naboer fortsetter på de forskjellige byggeplassarrangementene.