For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Få et personlig møte

Et personlig møte om ditt nye hjem.

Vi hjelper deg hele veien frem til ditt nye hjem. Gjennom en privatvisning og et personlig møte om dine økonomiske muligheter kan du få den veiledningen du trenger til å finne din drømmebolig.

bonava norge nybygg


Fordelene ved et personlig møte

  • Du sparer tid
  • Du får kartlagt dine muligheter
  • Møtet er uforpliktende
  • Vi skaper trygghet for deg og hjelper deg gjennom kjøpet.


Privatvisning

Det er ofte flere besøkende på våre ukentlige visninger. Vi vil gjerne hjelpe deg på best mulig måte og anbefaler derfor et personlig møte med noen fra vårt salgsteam. Dette er en god måte å få et uforpliktende innblikk i våre prosjekter og dine muligheter hos Bonava.

Avtal et møte med oss

Et personlig møte kan være nyttig enten du har en klar plan for hvor du ønsker å bo, eller du har lyst å lære mer om våre ulike prosjekter. Vi vil hjelpe deg å bli kjent med våre nabolag, boliger eller byens muligheter. Du kan også bli med på rundtur med en fra vårt salgsteam, der vi kan vise deg våre ulike prosjekter.

bonava norge nybygg


Økonomisk rådgivning

Vi tilbyr gratis økonomisk rådgivning sammen med våre samarbeidspartnere som hjelper deg med å finne en løsning som er tilpasset ditt behov. For at du skal få best mulig veiledning som passer ditt boligkjøp, samarbeider vi med lokale filialer med god kjennskap til prosjektet og lokalområdet. Vi hjelper deg med å skape et godt overblikk over dine finansielle muligheter.

Book et møte eller privatvisning med oss

Vi hjelper deg hele veien frem til ditt nye hjem

Salgsteam Bergen
Salgsteam Bergen

Søker du nytt hjem?

+47 5594 0610

Salgsteam Oslo
Salgsteam Oslo

Søker du nytt hjem?

+47 2251 2200

Se mer om Bonava