Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Ferdigbefaring

Et innflyttingsklart hjem

Ditt hjem er snart klart til innflytting, og du kan så smått finne fram flytteeskene. Men først skal vi sammen gjennomgå ditt hjem, slik at vi er enige om hva som evt. skal utbedres.

Overleveringsdagen skal være en fest; her får du dine nøkler og kan ta ditt nye hjem i bruk. For å sikre deg den beste opplevelsen, vil vi før den egentlige overlevering ha en gjennomgang av boligen så vi sammen kan sjekke at alt er som det skal være. Her kan du sammen med en sakkyndig gå nøye gjennom ditt hjem, og skulle det være feil og mangler, utarbeides en plan for å utbedre disse slik at ditt nye hjem står innflyttingsklart på overleveringsdagen.

Når du mottar nøkler dine følger vi opp på evt. registrerte feil og mangler, slik at vi sammen kan sikre oss at de er blitt utbedret. Deretter kan du flytte inn i ditt helt nye hjem. Skulle det være noen siste utestående feil, så gjør vi en avtale om utbedringen av disse – du kan også levere en ekstranøkkel hos oss, slik at vi kan gjøre arbeidet mens du er på jobb eller nyter ferien.