For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Ferdigbefaring

Et innflyttingsklart hjem

Ditt hjem er snart klart til innflytting, og du kan så smått finne fram flytteeskene. Men først skal vi sammen gjennomgå ditt hjem, slik at vi er enige om hva som evt. skal utbedres.

Overleveringsdagen skal være en fest; her får du dine nøkler og kan ta ditt nye hjem i bruk. For å sikre deg den beste opplevelsen, vil vi før den egentlige overlevering ha en gjennomgang av boligen så vi sammen kan sjekke at alt er som det skal være. Her kan du sammen med en sakkyndig gå nøye gjennom ditt hjem, og skulle det være feil og mangler, utarbeides en plan for å utbedre disse slik at ditt nye hjem står innflyttingsklart på overleveringsdagen.

Når du mottar nøkler dine følger vi opp på evt. registrerte feil og mangler, slik at vi sammen kan sikre oss at de er blitt utbedret. Deretter kan du flytte inn i ditt helt nye hjem. Skulle det være noen siste utestående feil, så gjør vi en avtale om utbedringen av disse – du kan også levere en ekstranøkkel hos oss, slik at vi kan gjøre arbeidet mens du er på jobb eller nyter ferien.