For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Opplev en moderne stue i Gartnerlien

Ferdigbefaring

Ditt hjem er snart klart til innflytting, og du kan begynne å finne frem flytteeskene. Før overtakelsesdagen inviterer vi deg til en boliggjennomgang, der vi sjekker at alt er som det skal før innflytting.

Overleveringsdagen skal være en fest; her får du nøklene dine og kan ta ditt nye hjem i bruk. For å sikre deg den beste opplevelsen, vil vi før den egentlige overleveringsdatoen ha en felles gjennomgang av boligen slik at vi sammen kan sjekke at alt er som det skal være. Her kan du sammen med en sakkyndig gå nøye gjennom det nye hjemmet ditt, og skulle det bli funnet feil eller mangler lager vi en plan for å utbedre disse slik at ditt nye hjem står innflyttingsklart på overleveringsdagen.

Når du mottar nøklene dine følger vi opp på eventuelt registrerte feil og mangler, slik at vi sammen kan sikre oss at de har blitt utbedret. Deretter kan du flytte inn i ditt helt nye hjem. Skulle det være noen siste utestående feil, gjør vi en avtale om utbedringen av disse – du kan også levere en ekstranøkkel hos oss, slik at vi kan gjøre arbeidet mens du er på jobb eller nyter ferien.