For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Interesse

bonava norge nybygg

Det hele starter med din interesse

Flytte sammen med kjæresten, barn på vei, ny jobb, eller barna flytter hjemmefra. Det kan være mange grunner til at behovet for et nytt hjem oppstår; og det kan også bare være at du har lyst til å bruke din tid på noe annet enn å pusse opp og vedlikeholde.

Uansett hvorfor, så starter reisen med dine drømmer og ønsker.

Allerede før nye prosjekter legges ut for salg kan du melde din interesse i det nye nabolaget - det er lett og helt uforpliktende. Deretter vil du løpende motta informasjon om utviklingen av det nye nabolaget, høre om planene bak, og få prisene før resten av markedet. Du kan også få innflytelse på det nye nabolaget via fokusgrupper.

Når salgsstarten nærmer seg, får du selvfølgelig en invitasjon, og ofte avholdes det et spesielt VIP-arrangement før den offisielle salgsstarten. Som VIP-kunde er du i forkant helt fra starten og har mulighet for å sikre deg drømmehjemmet før alle andre.

Hvis du skriver deg opp på et prosjekt i salg, enten på hjemmesiden eller kommer innom på visning, så gir vi deg mange muligheter til å komme tett på prosessen. Du kan alltid få en personlig visning eller en prat med oss i Bobutikken som ligger nær byggeplassen, og her kan du bl.a. se prøver på hjemmets forskjellige materialer.