For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
bonava norge nybygg

Interesse

Flytte sammen med kjæresten, barn på vei, ny jobb, eller barna flytter hjemmefra. Det kan være mange grunner til at behovet for et nytt hjem oppstår. Det kan også bare være at du har lyst til å bruke tiden din på noe annet enn å pusse opp og vedlikeholde en bruktbolig.

Uansett grunn til at du er på jakt etter en helt ny bolig, så starter reisen med dine ønsker for ditt kommende hjem.

Allerede før nye boligprosjekter legges ut for salg kan du melde din interesse for det nye nabolaget - det er enkelt og helt uforpliktende. Deretter vil du løpende motta informasjon om utviklingen av det nye nabolaget, høre om planene bak, og få salgsprisene før resten av markedet.

Når salgsstarten nærmer seg får du selvfølgelig en invitasjon, og ofte avholdes det et spesielt VIP-arrangement før den offisielle salgsstarten. Som VIP-kunde er du i forkant helt fra starten, og har mulighet for å sikre deg drømmehjemmet før alle andre.

Hvis du melder din interesse for et prosjekt som allerede er i salg, enten på hjemmesiden vår eller på visning, har du mange muligheter til å komme tett på prosessen. Du kan alltid få en personlig visning enten i Bobutikken vår ved byggeplassen eller i showroomet vårt.