Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Reserver ditt hjem

Sett ditt navn på drømmehjemmet

Har du funnet ditt fremtidige hjem, men mangler å avstemme de siste tingene? Ikke noe problem. Du har alltid mulighet for å reservere et hjem i fem dager helt uforpliktende.

Med en reservasjon på plass kan du gjennomgå prosjektmateriale, kjøpsavtale og vedlegg i ro og fred. Det er også fornuftig å ta en prat med banken din og eventuelt med en advokat, slik at du føler deg helt trygg ved kjøpet. Har du noen spørsmål så er vi selvfølgelig alltid tilgjengelige.

Når du har alle tingene på plass avtales et møte med våre selgere med tanke på å gjennomgå og signere kjøpekontrakt, og deretter innbetale et forskuddsbeløp. Med dette på plass kan du og din familie for alvor se fram til deres nye hjem.

Trinn-for-trinn ved kjøp av nytt hjem:

  1. Reservér drømmehjemmet i opp til 5 dager
  2. Signer kjøpekontrakt
  3. Innbetaling av forskuddsbeløp
  4. Garanti stilles for forskuddsinnbetaling
  5. Garanti stilles for restbeløp
  6. Sluttoppgjør forfaller til betaling før overtagelse
  7. Entreprenørgarantien gjelder i 5 år fra overtagelsesdatoen.