Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Salgsstart

Bli med på VIP salgsstart

Vil du være blant de første til å sikre ditt hjem i et nytt nabolag? Det får du mulighet for til salgsstarten, som alltid er et festlig arrangement.

Det er en stor dag når et nytt prosjekt kommer for salg. For deg som har skrevet deg opp som interessent før salgsstarten arrangerer vi ofte et spesielt VIP-arrangement, hvor du kan reservere ditt drømmehjem før resten av markedet. Her vil arkitekten være til stede og fortelle om tankene bak de nye hjemmene og nabolaget, og du vil også kunne få en nærmere titt på materialer og stille spørsmål til våre utviklere.

Den offisielle salgsstarten foregår i Bobutikken, hvor det vil være åpent for alle interesserte. Her kan man reservere etter først-til-mølla prinsippet. Det er et hyggelig arrangement, hvor vi fra Bonava spente står klar til å presentere nabolaget og de nye hjemmene for deg.