For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Tilvalg

bonava norge nybygg

Ditt hjem skal avspeile deg

Innredning og materialvalg er utrolig viktig. Vi har fokus på at funksjonalitet, kvalitet og estetikk holder mange år frem i tiden. Men vi kan ikke designe ditt hjem alene.

Det er gjennom tilvalg at du kan personliggjøre ditt nye hjem, hvis du kjøper tidlig i byggingen. Jo tidligere du kjøper, jo flere muligheter har du for å tilføye ditt personlige preg, og det kan være alt fra stort til smått.

Etter du har underskrevet kjøpekontrakten vil du, hvis tilvalget ennå er mulig, bli invitert til to personlige møter med henholdsvis kjøkkenleverandøren og Bonavas kundeservice koordinator. Her kan du velge innenfor tilvalget for det gjeldende prosjekt, og skulle du være i tvil får du veiledning i forhold til valg av f.eks. gulv, kjøkken, hvitevarer, fliser, armaturer og andre ting som har betydning for uttrykket i ditt nye hjem.

I god tid før du skal velge, mottar du en oversikt over mulighetene og våre priser på materialer, slik at du kan ta noen vurderinger før møtet. Du er naturligvis alltid velkommen til å komme innom Bobutikken eller kontakte oss hvis du vil se nærmere på materialemulighetene.

Av hensyn til byggeriet er det en tidsfrist for hvor lenge du kan gjøre tilvalg; noen muligheter stenger før andre. Når fristen utløper vil usolgte hjem få en gjennomtenkt løsning skapt av våre designkonsulenter, som tar høyde for kvalitet, funksjonalitet og samspill med de øvrige materialene.