For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Tilvalg

Innredning og materialvalg er utrolig viktig for helhetsinntrykket av boligen din, og for at du skal kunne føle deg hjemme. Vi har fokus på å velge materialer og kvaliteter som sørger for både funksjonalitet og estetikk over tid. Vi kan allikevel kan ikke designe ditt drømmehjem uten deg, og her kommer tilvalgsprosessen inn.

Det er gjennom tilvalg at du kan personliggjøre ditt nye hjem. Jo tidligere i prosessen du kjøper, desto flere muligheter har du for å tilføye ditt personlige preg.

Etter at du har underskrevet kjøpekontrakten vil du, hvis tilvalget ennå er mulig, bli invitert til to personlige møter med henholdsvis kjøkkenleverandør og Bonavas tilvalgskonsulent. Her kan du velge innenfor tilvalget for det nabolaget du har kjøpt i, og du kan få veiledning i valget av blant annet gulv, kjøkken, hvitevarer, fliser, armaturer og andre ting som har betydning for uttrykket i ditt nye hjem.

I god tid før du skal velge, mottar du en oversikt over tilvalgsmulighetene og prisene på disse, slik at du kan ta noen vurderinger før møtet. Du er naturligvis alltid velkommen til å kontakte oss hvis du vil se nærmere på materialemulighetene.

Av hensyn til byggeprosessen er det en tidsfrist for hvor lenge du kan gjøre tilvalg, og noen muligheter stenger før andre.