For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Bonava Norge blir til Nåbo

 

I juni 2023, ble det meldt at Bonava AB selger sin norske virksomhet til Union Residential Development. Nå er navnet på det som, på mange måter, skal forbli den samme virksomheten — men også et nytt forretningseventyr — klart.  

Vi landet på Nåbo. “Nå” refererer til farten vi leverer i og handlingskraften vår, fordi vi skaper hjem der folk skal “bo”, fordi vi som selskap er en slags metaforisk hjelpsom nabo; og fordi det var gøy å uttale.  

På en måte markerer navnebyttet en ny start, på en annen måte gjør det ikke det. Vi skal fortsette å bygge på arven vi har med oss, og tar med både prosjektene, folka og målet om å skape hjem og nabolag folk vil bo i, lenge; men navnebyttet gir oss en nyvunnet frihet til å utvikle og spisse oss. Og det, er stas. 

Denne nye friheten, sammen med den lange erfaringen vår som boligutvikler, er et spennende utgangspunkt for framtiden vår og gir trygghet til våre kunder at vi skal fortsette å være en nøkkelaktør i boligutviklingen i Oslo og Bergensområdet og kanskje, til og med, noe mer. 

Sitat Christian Berg: “Når vi nå har en ny merkevare og navn på plass, står vi klare for å lansere prosjekter med ny profil. I Oslo-regionen kommer vi i det neste halve året til å lansere et nytt byggetrinn på Gartneritaket i Vestby, samt et prosjekt på Ullern. I Bergens-regionen er lanseringen av Sandsli stasjon rett rundt hjørnet.” 

Sitat Therese U Braseth “Dette blir en ny start og vi er stolt av å få en ny merkevare på plass og skape vår egen identitet. Vi ser frem til fortsettelsen med utbyggingen av vår eksisterende portefølje, mens vi samtidig er på jakt etter nye tomter for boligutvikling.”. 

Om Nåbo: 

  • Nåbo består i dag av 24 engasjerte mennesker som jobber aktivt med å utvikle leiligheter og nabolag i Stor-Oslo og Bergensområdet  
  • Vi har en stor og spennende tomtebank med ca 3000 potensielle enheter.  

For mer informasjon, vennligst kontakt: