For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Kontakt oss

Her finner du kontaktinformasjon til flere av avdelingene våre, samt adresser og fakturainformasjon.

Salgsansvarlige

Er du interessert i et spesifikt område, eller ønsker du å komme i kontakt med en av våre salgsansvarlige? Da kan du enten kontakte oss direkte eller melde interesse for boligprosjektene våre via Finn din bolig. Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Presse og kommunikasjon

For pressemessige forhold er du velkommen til å kontakte vår Salg- og Markedsdirektør. Finn kontaktinfo lenger ned på denne siden.

Jobbe i Bonava

Er du interessert i Bonava som arbeidsgiver? Opprett en konto på vår side Jobbe i Bonava for å holde deg oppdatert om nye jobbmuligheter eller for å gjøre deg synlig for Bonavas rekrutteringsmedarbeidere. 

Tomtekjøp og næringseiendom

Bonava søker alltid etter nye tomter å skape gode hjem og nabolag på. Her finner du kontaktinfo dersom du ønsker å ta en uformell prat om tomt eller andre samarbeid. 

Kundeservice

Å kjøpe et nytt hjem er en av de største investeringene du gjør, derfor er det naturlig at det kan dukke opp spørsmål i forbindelse med dette. Vi ønsker å gjøre ditt boligkjøp til en enkel og spennende opplevelse helt fra planlegging til innflytting og garanti. På Mitt Bonava kan du finne informasjon om ditt hjem, samt melde inn eventuelle reklamasjoner. 

Dersom du har spørsmål du ikke kan få svar på inne i Mitt Bonava, kan du sende oss en mail på service@bonava.no. Vi har for tiden lengre responstid enn vanlig, og setter stor pris på din tålmodighet.

Bonava - Bergen
Bonava - Bergen

Fantoftvegen 2, 5072 Bergen

+47 55 94 06 00

Bonava - Oslo
Bonava - Oslo

Harbitzalléen 5, 0275 Oslo. Pb 1031 Hoff, 0218 Oslo

+47 55 94 06 00

Kundeservice
Kundeservice
Christian Berg
Christian Berg

Konst. regionsjef Oslo

Therese Urdahl Braseth
Therese Urdahl Braseth

Regionsjef Bergen

Rita Berg Hansen
Rita Berg Hansen

Salg- og Markedsdirektør, Kommunikasjon

+47 916 46 610

Jørgen Madsen
Jørgen Madsen

Investering og forretningsutviklingssjef

+47 928 41 218