For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Kontakt oss

Her finner du kontaktinformasjon til flere av avdelingene våre, samt adresser og fakturainformasjon.

Presse

Er du journalist og har spørsmål knyttet til vår virksomhet? Ta gjerne kontakt med vår daglig leder Baard Schumann på telefon 940 80 000 eller e-post baard.schumann@bonava.com

Salgsansvarlige

Er du interessert i et spesifikt område, eller ønsker du å komme i kontakt med en av våre salgsansvarlige? Da kan du enten kontakte oss direkte eller melde interesse for boligprosjektene våre via Finn din bolig. Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Tomtekjøp og næringseiendom

Bonava søker alltid etter nye tomter å skape gode hjem og nabolag på. Kontakt Utviklingssjef dersom du ønsker å ta en uformell prat om tomt eller andre samarbeid. 

Kundeservice

Å kjøpe et nytt hjem er en av de største investeringene du gjør, derfor er det naturlig at det kan dukke opp spørsmål i forbindelse med dette. Vi ønsker å gjøre ditt boligkjøp til en enkel og spennende opplevelse helt fra planlegging til innflytting og garanti. På Mitt Bonava kan du finne informasjon om ditt hjem, samt melde inn eventuelle reklamasjoner. 

Dersom du har spørsmål du ikke kan få svar på inne i Mitt Bonava, kan du sende oss en mail på service@naabo.no. Vi har for tiden lengre responstid enn vanlig, og setter stor pris på din tålmodighet.

Nåbo avd. Bergen

Lars Hilles gate 30, 5008 Bergen

+47 55 94 06 00

Nåbo avd. Oslo

Harbitzalléen 5, 0275 Oslo. Pb 1031 Hoff, 0218 Oslo

+47 55 94 06 00

Kundeservice
Kundeservice
Christian Berg
Christian Berg

Regionsjef Oslo

Therese Urdahl Braseth
Therese Urdahl Braseth

Regionsjef Bergen

Anders Sletten

Utviklingssjef Oslo

+4791579576

Jørgen Madsen
Jørgen Madsen

Utviklingssjef Bergen

+47 928 41 218