For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Romslig leilighet med smart planløsning

Arealeffektiv 2-roms i 2. etasje. Her kommer du inn i en pen entré med plass til et skap og diverse oppheng. Badet er pent flislagt og har dusj, toalett, servant og opplegg til vaskemaskin. Boligens soverom har funksjonelle skyvedørsinnganger som sørger for optimal utnyttelse av plass, og her har du skapplass. Hjemmets oppholdsrom er hyggelig å være i. Her ligger kjøkkeninnredningen innerst i rommet i en L-form, og sofagruppen ligger ytterst i rommet med flott utsyn til balkongen. På balkongen kan du innrede med deilige sittemøbler og grønne gleder, her kommer du til å nyte varme dager med pulsen på stedet hvil. Velkommen hjem.

Bilder

Om nabolaget

  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.