For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Kampanje: Få et eksklusivt gavekort ved kjøp før jul

Kjøper du en leilighet før jul, ønsker vi å hjelpe deg med å innrede ditt nye hjem ved å tilby et gavekort til en valgfri møbelforretning. Gavekortet har en verdi til 50.000 kr*. Kampanjen gjelder kjøp i perioden 01.11.–22.12.23. *Det gjøres oppmerksom på at det å motta et gavekort er skatte- og innberettighetspliktig.

Beskrivelse

3-roms med gode kvaliteter

Flott 3-roms leilighet i 3. etasje på 77 kvm. Du trer inn i en effektiv og oversiktlig entré med en bod som kan brukes til garderobe eller lagringsplass. Videre inn i leiligheten er det to soverom, hvor det største soverommet er på 11 kvm og har godt med plass til dobbeltseng og garderobe. Dersom du ikke har behov for så mange soveplasser, kan man gjøre det minste soverommet om til kontor, treningsrom eller walk-in-closet. Leiligheten har et pent, helfliset bad med vask, toalett og dusj samt opplegg til vaskemaskin. Oppholdsrommet er 34 kvm og er åpent og lyst. Her er kjøkkeninnredningen plassert praktisk langs den innerste veggen i en L-form. Stuen innbyr til koselig kvelder med venner rundt spisebordet, hvor man senere på kvelden kan sette seg i stuen og fortsette den hyggelige stunden. Fra stuen er det utgang til en luftig balkong med god plass til en sittegruppe.

Bilder

Om nabolaget

  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.