For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Attraktiv 3-roms med god utsikt

Nydelig 3-roms leilighet i byggets 5. etasje. Denne leiligheten har et innbydende inngangsparti som ønsker deg velkommen hjem. Her er det godt med plass til garderobeløsning i tillegg til bod med gode oppbevaringsmuligheter. Det er to soverom, hvorav hovedsoverommet har eget bad og rikelig med skapplass. Badene er i delikate fliser, og har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Oppholdsrommet er åpent og lyst, og byr på mange sosiale sammenkomster. Her er det godt med plass til både en spisegruppe og en romslig sofakrok. Fra oppholdsrommet har du utgang til en herlig balkong – et deilig sted å være på varmere dager.

Bilder

Om nabolaget

  • Innkjøp

    Kun 500 meter unna Kleppekollen ligger Amfi Askøy. Kjøpesenteret har 26 butikker, servicetilbud og spisesteder. Her finner du også 400 parkeringsplasser  samt  ladestasjon  for el-bil.

  • Uteplasser og fellesområder

    Alle  boligene  i  nabolaget  har  sin  egen  balkong eller terrasse. I uteområdene er det lagt til rette for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med bålplasser, amfi, benker,  aktivitetsområder  og  lekeplass  blir  fellesområdene i nabolaget et sted hvor både store og små kan trives.

  • Et bærekraftig nabolag

    Tenk å kunne gjøre et grønt valg hver dag bare ved å bo. Det kan du i Kleppekollen. Et svanemerket hjem er et godt valg både for miljøet og for deg som skal bo der, da boligen tilfredsstiller strenge krav til hele livssyklusen. Dette innebærer at både byggematerialer, byggeprosess, bruks- og forvaltningsfasen, samt avfalls- og gjenvinningsfasen vurderes nøye fra start.